Οικονομία

Σκηνές απείρου κάλους με το γιαούρτωματα στο ΙΚΑ Βόλου

Σκηνές απείρου κάλους με το γιαουρτώματα στο ΙΚΑ Βόλου Σκηνές απείρου κάλους με το γιαουρτώματα στο ΙΚΑ Βόλου
Σκηνές απείρου κάλους με το γιαούρτωματα στο ΙΚΑ Βόλου Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Βόλο, όταν υπάλληλος του Ιδρύματος, «φιλοδώρησε» τον διευθυντή του με τέσσερα κεσεδάκια γιαούρτι. Το περιστατικό καταδικάστηκε τόσο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΙΚΑ, όσο και από τη διοίκηση του Ιδρύματος, που αποφάσισε να διεξάγει έρευνα για τις αιτίες που προκάλεσαν αυτό το πολύ δυσάρεστο, όσο και σπάνιο, συμβάν.

 Σε πρώτη φάση μάλιστα, ο υπάλληλος τέθηκε σε μηνιαία αργία, ενώ ο διευθυντής του υποκαταστήματος μεταφέρθηκε στο υποκατάστημα Ανατολικής Λάρισας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο υπάλληλος βγήκε «εκτός εαυτού» επειδή ο διευθυντής του, τον άφησε ακάλυπτο σε δικαστική υπόθεση. Κανονικά θα έπρεπε να έχει οριστεί νομική εκπροσώπηση, για κάλυψη του υπαλλήλου, μιας και η τακτική δικάσιμος είχε οριστεί για μερικές μέρες αργότερα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και τελικά ο υπάλληλος διεκδίκησε το... δίκιο του με αυτόν τον πρωτοφανή τρόπο.

Υπάρχουν όμως και πληροφορίες που θέλουν τον υπάλληλο να επιθυμούσε να λάβει θέση προϊσταμένου στο υποκατάστημα και ο διευθυντής του, στεκόταν εμπόδιο. Γι' αυτό και ενήργησε κατ' αυτόν τον τρόπο.

# TAGS