Οικονομία

Πρόσληψη καθηγητή Αγγλικών στο Δήμο Κυνουρίας

Πρόσληψη καθηγητή Αγγλικών στο Δήμο Κυνουρίας
Πρόσληψη καθηγητή Αγγλικών στο Δήμο Κυνουρίας Ανακοινώνει την πρόθεση της Διοικούσας Επιτροπής του Κληροδοτήματος «ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗ» να προβεί στην ανάθεση σε ένα (1) άτομο, του αντικειμένου της εκτέλεσης του έργου «Διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας» για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καστρίου,

 συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 30/06/2015 και από 1-9-2015 έως 30-6-2016 με τις ακόλουθες προϋποθέσεις και όρους:

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Σύναψη μίσθωσης έργου , διάρκειας από την υπογραφή της μέχρι 30¬6-2015 και από 1-9-2015 έως 30-6-2016 με το φυσικό πρόσωπο - ανάδοχο που θα προκύψει από το διαγωνισμό.
Ο συμβαλλόμενος - ανάδοχος θα αμείβεται με την κατάθεση μηνιαίας κατάστασης με το σύνολο των ωρών διδασκαλίας που πραγματοποιήθηκαν το πρώτο 10/ημερο του επόμενου μήνα. Δεν δικαιούται επιδόματα εορτών και αδείας και δεν υπάρχει υποχρέωση ασφάλισης του αναδόχου σε φορέα κύριας ή επικουρικής ασφάλισης.

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι για
τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό είναι οι παρακάτω:
 
1.    Να είναι Έλληνες πολίτες.
2.    Οι υποψήφιοι να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
3.    Να μη έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κλπ.)
4.    Οι άρρενες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
5.    Να μην είναι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου ή των Ο.Τ.Α. (δε θα γίνονται δεκτές αιτήσεις από υποψηφίους, που έχουν μόνιμη σχέση εργασίας στο δημόσιο τομέα ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ή στους ΟΤΑ).
6.    Ο ενδιαφερόμενος να είναι Καθηγητής ή Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Αγγλικής Φιλολογίας και εν ελλείψει πτυχιούχου Π. Ε. να είναι κάτοχος γνώσης της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο proficiency που να εξασφαλίζει το δικαίωμα (επάρκεια) διδασκαλίας σε μαθητές έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της Διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Καστρίου , με ποσό ωριαίας αντιμισθίας δέκα πέντε ευρώ (15,00€) συνολικά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Η επιλογή θα γίνει από τη Διοικούσα Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Χρήστου Κορδογιάννη» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 14:00.
Όσοι υποψήφιοι δεν υποβάλλουν τα απαραίτητα - κατάλληλα δικαιολογητικά εντός της οριζόμενης, από την παρούσα προκήρυξη, προθεσμίας, αποκλείονται αυτεπαγγέλτως από τη διαδικασία επιλογής.
Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής τίθενται στην κρίση της Διοικούσας Επιτροπής, τα μέλη της οποίας έχουν την ευθύνη της τελικής επιλογής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτησή τους, έχοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τους. Τα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:
1.    Αντίγραφα Τίτλων Σπουδών.
2.    Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα και τις προϋποθέσεις για τη σύναψη της σύμβασης έργου.
3.    Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
4.    Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας.
5.    Βεβαίωση πρότερης συνεργασίας με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καστρίου», αν υπάρχει.
6.    Πολυτεκνία, αν υπάρχει.
7.    Βεβαίωση ανεργίας, αν υπάρχει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ
 
Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια - μόρια:
1.    ΒΑΘΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ: Αυτούσιος ο βαθμός του πτυχίου του ενδιαφερομένου σε περίπτωση πτυχιούχου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Αγγλικής Φιλολογίας.
2.    ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ): 2 μονάδες.
3.    ΠΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: 0,5 μονάδες ανά σχολικό έτος πρότερης συνεργασίας με τη Διοικούσα Επιτροπή του Κληροδοτήματος Χρήστου Κορδογιάννη ή διδασκαλίας του αντικειμένου στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καστρίου.
4.    ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ: 1 μονάδα
5.    ΑΝΕΡΓΙΑ: 0,5 μονάδα ανά έτος αναλογικά.

Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα και εν συνεχεία ο έχων διδακτορικό δίπλωμα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης να γίνει στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής στην ακόλουθη διεύθυνση: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/Θ ΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗ.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΤΚ 22001 ΑΣΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
Απευθύνοντάς την στο Γραφείο της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, υπόψη: κου Δημητρίου Κουρμπέλη .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από τις 15¬10-2014 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και μέχρι και τις 20-10-2014, ώρα 12:00.