Οικονομία

4 συμβάσεις έργου στο ΙΕΠ

4 συμβάσεις έργου στο ΙΕΠ
4 συμβάσεις έργου στο ΙΕΠ Το διοικητικό συμβούλιο του ινστιτούτου εκπαιδευτικής πολιτικής ( ΙΕΠ ) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους (φυσικά πρόσωπα - ελεύθερους επαγγελματίες) για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για κάλυψη των αναγκών της Διοικητικής, Διαχειριστικής και Τεχνικής υποστήριξης της Πράξης «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) -Νέο Πρόγραμμα Σπουδών» στους Άξονες Προτεραιότητας 1,2,3, -Οριζόντια Πράξη με κωδικό ΟΠΣ 295450 και με κωδικό ΣΑΕ 2010ΣΕ04580066 σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη συνέχεια.

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ
Στο πλαίσιο υλοποίησης με ιδία μέσα του Υποέργου 2: «Διοικητική και Τεχνική Στήριξη της Πράξης», το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ως δικαιούχος, ενδιαφέρεται για τη σύναψη μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με έως τέσσερις (4) ελεύθερους επαγγελματίες, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι.) κατηγορίας Π.Ε. με αντικείμενο την διοικητική, διαχειριστική, τεχνική και οικονομική υποστήριξη του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της Πράξης και ειδικότερα:
• Ένα (01) στέλεχος για τη διοικητική, διαχειριστική και τεχνική υποστήριξη του έργου, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (κωδ. θέσης Π1)
• Τρία (03) στελέχη για την οικονομικοτεχνική και λογιστική υποστήριξη του έργου, Πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Οικονομολόγοι - Λογιστές) (κωδ. θέσης Π2)

3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Το έργο των τεσσάρων (4) εξωτερικών συνεργατών θα διαρκέσει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως την 31. 12. 2015. Σε περίπτωση επέκτασης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της Πράξης και των Υποέργων, δύναται η επέκταση - ανανέωση της σύμβασης έως τη λήξη της επέκτασης της Πράξης, εφόσον επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία και υπό τους όρους αυτής.

. ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
Η παρούσα πρόσκληση θα δημοσιευθεί στον δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής www.iep.edu.gr και στο πρόγραμμα «Διαύγεια». Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν σε έντυπη μορφή:
• Πρωτότυπη ενυπόγραφη πρόταση σύμφωνα με το συνημμένο στην παρούσα υπόδειγμα
• Βιογραφικό σημείωμα
• Αντίγραφα τίτλων σπουδών (πτυχίο, μεταπτυχιακό, πτυχία ξένων γλωσσών κ.α.)
• Βεβαιώσεις και πιστοποιητικά εμπειρίας
• Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θεωρούν ότι θα προσμετρήσει θετικά στην αξιολόγησή τους

Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων κατατίθενται σε έντυπη μόνο μορφή σε σφραγισμένο φάκελο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Ι.Ε.Π., επί της οδού Α. Τσόχα 36, Αμπελόκηποι-11521, Αθήνα στο Γραφείο Πρωτοκόλλου (7ος όροφος), ή αποστέλλονται ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή ή courier). Οι προτάσεις πρέπει να έχουν παραληφθεί αποδεδειγμένα από το ΙΕΠ , εφόσον στάλθηκαν με ταχυδρομείο ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, ήτοι έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07. 11. 2014 και ώρα 15:00.

Εφόσον οι προτάσεις έχουν υποβληθεί ταχυδρομικά ή με courier η αποστολή θα πρέπει να γίνει με συστημένη αποστολή, η οποία θα πρέπει να έχει παραληφθεί από το Ι.Ε.Π. μέχρι την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία. Αποδεικτικό παραλαβής από το Ι.Ε.Π. αποτελεί η ημερομηνία και ο αριθμός πρωτοκόλλου του ΙΕΠ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ