Οικονομία

Παράταση για την υποβολή ετήσιου πίνακα προσωπικού στην «Εργάνη»

Παράταση για την υποβολή ετήσιου πίνακα προσωπικού στην «Εργάνη» Παράταση για την υποβολή ετήσιου πίνακα προσωπικού στην «Εργάνη»
Παράταση για την υποβολή ετήσιου πίνακα προσωπικού στην «Εργάνη» Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο Παράταση έως και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, έδωσε με απόφασή του, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, στην προθεσμία που ισχύει για τις επιχειρήσεις, έτσι ώστε να υποβάλλουν στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη», τον ετήσιο πίνακα προσωπικού (έντυπο Ε4).

Υπενθυμίζεται ότι το χρονικό διάστημα για την υποβολή του συγκεκριμένου πίνακα, ήταν βάσει νόμου, από την 1η Οκτωβρίου έως την 21η Οκτωβρίου κάθε έτους. Στην περίπτωση που η επιχείρηση αλλάζει νόμιμο εκπρόσωπο, δεν είναι υποχρεωτική η υποβολή συμπληρωματικού πίνακα ως προς τις νέες προσλήψεις. Σημειώνεται ότι από παλαιότερη υπουργική απόφαση, δίνεται το δικαίωμα προαιρετικής συμπλήρωσης του εντύπου που φορά την «Έρευνα Ανίχνευσης Αναγκών των Επιχειρήσεων σε Ειδικότητες και Δεξιότητες», κατά τη διαδικασία υποβολής του ετήσιου πίνακα προσωπικού.