Οικονομία

Πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής στο Κιλκίς

Πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής στο Κιλκίς
Πρόσληψη καθηγητή φυσικής αγωγής στο Κιλκίς Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση πράξης του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013»

με τη συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ (νοητική στέρηση και πολλαπλές αναπηρίες) της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», που εδρεύει στο Κιλκίς, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. Πίνακα Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

1 Φυσικής Αγωγής Κιλκίς

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι:
• Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άντρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα.
• Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη
• Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναγραφόμενα στο αρθρ. 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
3. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα, συνοδευόμενα από επίσημη μετάφραση σε περίπτωση ξενόγλωσσων τίτλων σπουδών.
4. Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας. Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα σε καθήκοντα της ειδικότητας.
5. Βεβαίωση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», 21ης Ιουνίου 36, Τ.Κ. 61100, Κιλκίς, υπόψη κ. Γεωργίας Κυρλαγκίτση (τηλ. επικοινωνίας: 2341020733). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πεδίο της ενότητας «Ζ. ΚΩΛΥΜΑ ΟΚΤΑΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» δεν συμπληρώνεται από τον υποψήφιο, καθόσον για τη συμμετοχή σε διαδικασίες πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, δεν υφίσταται το κώλυμα της υπέρβασης της οκτάμηνης απασχόλησης σε φορείς του δημοσίου τομέα, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 1, παρ.1 του Ν.3812/2009, μέσα σε συνολικό χρόνο δώδεκα (12) μηνών (βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ της ανακοίνωσης).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπική εφημερίδα ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ