Οικονομία

Δήμος Ζωγράφου Προκήρυξη για Συμπαραστάτη του Δημότη

Δήμος Ζωγράφου Προκήρυξη για Συμπαραστάτη του Δημότη
Δήμος Ζωγράφου Προκήρυξη για Συμπαραστάτη του Δημότη Η Δήμαρχος Ζωγράφου, αφού έλαβε υπόψη το άρθρο 77 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, γνωστοποιεί προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου, κατά την συνεδρίασή του στις 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20:30, θα προβεί στην επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Οι προϋποθέσεις, ο ρόλος, οι αρμοδιότητες, τα καθήκοντα, καθώς και τα κωλύματα ή ασυμβίβαστα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, προβλέπονται στα άρθρα 14, 77 και 93 του ως άνω νόμου, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν. Η θητεία του Συμπαραστάτη ακολουθεί τη θητεία των δημοτικών αρχών.

Η επιλογή του προσώπου, εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, που θα στελεχώσει το γραφείο του θεσμού αυτού, θα γίνει απ' ευθείας από το Δημοτικό Συμβούλιο με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του.

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος αφού ενημερωθεί από τις παραπάνω διατάξεις, να υποβάλει προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, μέχρι την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00, δήλωση καθώς και βιογραφικό σημείωμα με στοιχεία επικοινωνίας, για την κάλυψη της εν λόγω θέσης.
Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου ( Δημαρχείο Ζωγράφου - Γ. Ζωγράφου 7 - 2ος Όροφος - Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων - τηλ. 213 2024150, 213 2024155)

Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ζωγράφου.