Οικονομία

Προσλήψεις στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Κρήτης

Προσλήψεις στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Κρήτης
Προσλήψεις στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Κρήτης Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου δίμηνης χρονικής διάρκειας στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών.

Το προσωπικό αυτό θα απασχοληθεί υπό τις οδηγίες του Προϊσταμένου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης

 Οι υποψήφιοι που πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της, καταθέτουν αυτοπροσώπως αίτηση στη Δ/νση Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Ε. Ρεθύμνης Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου από 20-11-2014 έως 28-11-2014 με τα παρακάτω προβλεπόμενα δικαιολογητικά:

1.    Αίτηση στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του
υποψηφίου, το ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και ο αριθμός Μητρώου ΙΚΑ .
2.    Πτυχίο ή δίπλωμα Κτηνιατρικής ΑΕΙ ,.
3.    Άδεια άσκησης επαγγέλματος Κτηνίατρου ή Βεβαίωση Άσκησης Επαγγέλματος Γεωτεχνικού ειδικότητας Κτηνιάτρου ή Βεβαίωση Συνδρομής Νομίμων Προϋποθέσεων Άσκησης Επαγγέλματος Γεωτεχνικού Ειδικότητας Κτηνιάτρου. j
4.    Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν καταδικαστεί.
5.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
6.    Φωτοτυπία ταυτότητας.
7. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στον φορέα μας μέσα στο τελευταίο 12μηνο.

Δ. Η επιλογή των προσληφθέντων θα γίνει σύμφωνα με τα όσα ορίζει το όρθρο 21 του Ν. 2190/1994 ενώ η αμοιβή και η εργασία τους θα είναι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και η δαπάνη μισθοδοσίας τους θα καλυφθεί από πιστώσεις του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 της Περιφέρειας Κρήτης.
Ε. Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης και στον πίνακα ανακοινώσεων του καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και να συνταχθεί σχετικό πρακτικό.