Οικονομία

2 θέσεις εργασίας για την συντήρηση και ανάδειξη μνημείων αρχαίας Καρθαίας Κέα

2 θέσεις εργασίας για την συντήρηση και ανάδειξη μνημείων αρχαίας Καρθαίας Κέα
2 θέσεις εργασίας για την συντήρηση και ανάδειξη μνημείων αρχαίας Καρθαίας Κέα Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις ανάγκες του έργου «Συντήρηση και ανάδειξη μνημείων αρχαίας Καρθαίας Κέας» για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών

 από την ημερομηνία πρόσληψής του και με δυνατότητα παράτασης ανάλογα με την πορεία των εργασιών του έργου, τις διαθέσιμες πιστώσεις του και εφόσον έχει εξασφαλισθεί η σχετική Π.Υ.Σ. για την εν λόγω παράταση:

Ειδικότητα

Αριθμός θέσεων

Περιοχή Απασχόλησης

Διάρκεια

ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες

Δύο (2)

Αρχαιολογικός Χώρος Καρθαίας Κέας

πέντε (5) μήνες με δυνατότητα παράτασης

Οι ενδιαφερόμενοι θα απασχοληθούν σε εργασίες υλοποίησης του προγράμματος ανάδειξης και συγκεκριμένα σε αποχορτώσεις-αποψιλώσεις, μετακίνηση και τακτοποίηση λίθων, εργασίες διαμορφώσεων στον αρχαιολογικό χώρο, επισκευή και κτίσιμο λιθόκτιστων τοίχων, ανασκαφή, αποχωματώσεις, αρχαιολογικούς καθαρισμούς, πλύσιμο κεραμικής, ταξινόμηση ευρημάτων και λοιπές εργασίες, σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις προτεραιότητες που θα επισημαίνουν οι επιστημονικοί υπεύθυνοι του Έργου. Η έδρα των ειδικευμένων εργατών θα είναι στην Κέα καθ' όλη τη διάρκεια της απασχόλησής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να έχουν λάβει γνώση των δυσχερών συνθηκών πρόσβασης και κίνησης στον αρχαιολογικό χώρο της Καρθαίας. Ο αρχαιολογικός χώρος δεν είναι προσβάσιμος με αυτοκίνητο. Για να φθάσει κανείς στην Καρθαία πρέπει να ακολουθήσει τον αμαξιτό δρόμο: α) είτε έως τη θέση Σταυρουδάκι και μετά να περπατήσει σε πεζοπορικό μονοπάτι επί 45', β) είτε έως τη θέση Καλησκιά (απαραίτητη χρήση αυτοκινήτου με κίνηση στους 4 τροχούς) και να περπατήσει επί 20'.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στο Γραφείο στήριξης του έργου στη διεύθυνση Σπυρίδωνος Τρικούπη 16, Αθήνα, Τ.Κ. 10683 υπ' όψιν κ. Λ. Κίτσου (τηλ. επικοινωνίας: 2108211237 και 2108847158), από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ., εντός προθεσμίας έντεκα (11) ημερών από 21 /11 /2014 έως 01 /12 /2014.
Η ανακοίνωση αυτή θα έχει καταχωρηθεί στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και θα έχει αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων του γραφείου του έργου (Σπυρίδωνος Τρικούπη 16) και της Προϊσταμένης Αρχής (ΔΙ.Π.Κ.Α. Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα) τουλάχιστον από την προηγούμενη ημέρα έναρξης της προθεσμίας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:

α)   Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους,
συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.

β)   Ευκρινές φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

γ)   Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ