Οικονομία

2 προσλήψεις στο Σύνδεσμο Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης

2 προσλήψεις στο Σύνδεσμο Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης
2 προσλήψεις στο Σύνδεσμο Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών αναγκών του Τμήματος Κοινωνικής Εξυπηρέτησης του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης,

 με τα αντίστοιχα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα όπως αναφέρονται παρακάτω :

2 ΔΕ Χειριστών    Δύο (2) μήνες       

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν στο Γραφείο Προσωπικού του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1.    Έντυπο Αίτησης.
2.    Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας (δεν απαιτείται επικύρωση).
3.    Αντίγραφα των τίτλων-αδειών.
4.    Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του Α' μέρους του Ν. 3584/2007.
5.    Για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας, πρόσφατη βεβαίωση ΟΑΕΔ.
6.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα, είναι πολύτεκνοι ή τέκνα πολύτεκνης οικογένειας, ή πιστοποιητικό γεννήσεως προκειμένου για υποψηφίους που είναι άγαμοι.
7.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν πως δεν έχουν κώλυμα κατά τα άρθρα 16 και 17 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ (Ν.3586/2007), δηλαδή : να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα ή να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση και ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.
8.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που οριοθετείται ρητώς εκ του νόμου, με αφετηρία το τέλος της απασχόλησης, για την οποία ο υποψήφιος πρόκειται να προσληφθεί, έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ.1 του Ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου ή για κάλυψη παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι. Στην περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν, την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη-λήξη) και την ειδικότητα.
9.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν έχουν κώλυμα κατά τα άρθρα 5 και 6 του Π.Δ. 164/2004 δηλαδή: να μην έχουν συνάψει μέχρι σήμερα συμβάσεις με τον ίδιο φορέα με κενό μικρότερο των τριών (3) μηνών και συνολικής διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σύνδεσμος Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης Τ.Θ. 30505 - Εύοσμος Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 562 10 (τηλ. 2310-778674).Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ