Οικονομία

Δήμος Θεσσαλονίκης: Προκήρυξη για την επιλογή συμπαραστάτη του δημότη

Δήμος Θεσσαλονίκης: Προκήρυξη για την επιλογή συμπαραστάτη του δημότη
Δήμος Θεσσαλονίκης: Προκήρυξη για την επιλογή συμπαραστάτη του δημότηΟ Δήμος Θεσσαλονίκης δημοσιοποιεί  την πρόθεση του Δήμου να κινήσει διαδικασία επιλογής «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», κατά τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν. 3852/10.

Ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δήλωση που κατατίθεται στο Τμήμα  Διοικητικής Υποστήριξης Λοιπών Συλλογικών και Μονοπρόσωπων Οργάνων (Βασ. Γεωργίου 1Α, γρ. Ε15) ή στέλνονται ηλεκτρονικά στις ηλ. διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και 12-1-2015.

Ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός εκπρόσωπος των Ο.Τ.Α. α' και β' βαθμού, βουλευτής ή υπάλληλος με οποιαδήποτε σχέση εργασίας με το Δημόσιο, ενώ ισχύει το ασυμβίβαστο λόγω οφειλών προς το Δημόσιο.

Ως προς το αξίωμα του συμπαραστάτη του δημότη ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στα άρθρα 14 και 15 του Ν. 3852/10.

Η θητεία του Συμπαραστάτη ακολουθεί τη θητεία των δημοτικών αρχών.

Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 8:00 π.μ.–14:30 μ.μ., από το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Λοιπών Συλλογικών και Μονοπρόσωπων Οργάνων, αρμόδιες κ. Πολίτη Βιργινία και Πασχαλίδου Βασιλική, τηλ. 2313-317804, 2312-317818.

Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και θα δημοσιευτεί σε τρεις ημερήσιες εφημερίδες του Νομού.