Οικονομία

OAEE: Σε λειτουργία νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων

OAEE: Σε λειτουργία νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων OAEE: Σε λειτουργία νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων
OAEE: Σε λειτουργία νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων Κέντρο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων (ΚΕΑΣ), δημιουργεί ο OAEE, στο ισόγειο του κτιρίου επί της οδού Ακαδημίας 22. Θα παρέχονται υπηρεσίες που αφορούν θέματα υπαγωγής στην ασφάλιση (προϋποθέσεις, προαιρετική ασφάλιση, εξαιρέσεις, εταιρείες, ρυθμίσεις) και προϋποθέσεις συνταξιοδότησης ( για απονομή, αναγνωρίσεις χρόνου, θέματα διμερών συμβάσεων και ευρωπαϊκής ένωσης, διαδοχική ασφάλιση).

Επίσης, θα δίνεται η δυνατότητα παροχής βεβαιώσεων εισφορών ασφαλισμένου, αποδοχών συνταξιούχου, καθώς επίσης και τρίμηνα ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων, κατάσταση οφειλομένων εισφορών, κατάσταση πληρωμένων αποδείξεων ασφαλισμένου και έκδοση κλειδάριθμου. Ας σημειωθεί ότι η παροχή των ως άνω εξυπηρετήσεων είναι ανεξάρτητη από την ταχυδρομική διεύθυνση και επαγγελματική έδρα ή κατοικία του ασφαλισμένου/ συνταξιούχου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΟΑΕΕ, η λειτουργία του ΚΕΑΣ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα έχει άμεσα αποτελέσματα, ως προς:

ñ    Τον περιορισμό της γραφειοκρατίας.

ñ    Την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

ñ    Την μείωση της ανάγκης προσέλευσης των συναλλασσομένων στα γραφεία του Οργανισμού

ñ    Την εξοικονόμηση ωρών εργασίας από τους εργαζομένους, για διεκπεραίωση των λοιπών υποχρεώσεών τους.

NETWORK