Οικονομία

Στρατούλης: Κανένα πρόβλημα με τις συντάξεις του Μαρτίου

Στρατούλης: Κανένα πρόβλημα με τις συντάξεις του Μαρτίου (ΑΠΕ) Στρατούλης: Κανένα πρόβλημα με τις συντάξεις του Μαρτίου (ΑΠΕ)
Στρατούλης: Κανένα πρόβλημα με τις συντάξεις του Μαρτίου Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις συντάξεις του Μαρτίου διαβεβαίωσε ο αν. Υπουργός Εργασίας και υπεύθυνος της Κοινωνικής Ασφάλισης κ Στρατούλης σε παρέμβαση του σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η παρέμβαση του κρίθηκε αναγκαία αφού δημιουργήθηκε θέμα απο το πρωί μετά από δηλώσεις του νέου Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ρωμανιά. Ο κ Ρωμανιάς ανέφερε χαρακτηριστικά «Έχω την αίσθηση ότι το Γενάρη και το Φλεβάρη προβλήματα συντάξεων, καταβολής συντάξεων, δεν υπάρχουν. Το Μάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά, μέχρι τότε όμως θα βρούμε λύση»

Παράλληλα, προανήγγειλε αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων με καταβολή των τρεχουσών υποχρεώσεων, χαρακτηρίζοντας την «αποτυχημένη».

Στο θέμα αναφέρθηκε επίσης με παρέμβαση του ο Διοικητής του ΙΚΑ κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος όπου διαβεβαίωσε με την σειρά του ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις συντάξεις του ΙΚΑ ούτε θα υπάρξει τον Μάρτιο.