Οικονομία

Σεμινάριο ορθοφωνίας από την ΕΣΗΕΑ

Σεμινάριο ορθοφωνίας από την ΕΣΗΕΑ
Σεμινάριο ορθοφωνίας από την ΕΣΗΕΑ Αρχίζει τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, το σεμινάριο ορθοφωνίας, που οργανώνει η ΕΣΗΕΑ και το οποίο θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015.

Τα μαθήματα πρακτικής και άσκησης, τα οποία θα πραγματοποιηθούν, είναι τα ακόλουθα:
1.    Ορθοφωνίας
2.    Μορφοφωνολογίας
3.    Ορθός λόγος στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση
Υπεύθυνος για το σεμινάριο είναι ο πρώην αρχισυντάκτης, εκφωνητής και παρουσιαστής της ΕΡΤ, κ. Αργύρης Κουσούρης και η δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια της ΕΡΤ, κυρία Στέλλα Παπαδοπούλου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης, Ακαδημίας 20, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γεώργιος Καράντζας» (1ος όροφος), κάθε Δευτέρα, 11:00-13:00, και θα επαναλαμβάνεται κάθε Πέμπτη, 14:00-16:00 (για τους συμμετέχοντες που ΔΕΝ το παρακολούθησαν τη Δευτέρα).
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , έως και τις 12/2/2014.

Επίσης, εάν κάποιοι από όσους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή δεν μπορούν τελικά να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, παρακαλούνται να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Η ΕΣΗΕΑ, μετά το πέρας των σεμιναρίων και σε ημερομηνία, που θα ανακοινωθεί εγκαίρως, θα χορηγήσει βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες.
Το δικαίωμα απουσιών ορίζεται στο 10% των συνολικών ωρών.