Οικονομία

Πρόσληψη ΠΕ φυσικής αγωγής στο Δήμο Σφακιών

Πρόσληψη ΠΕ φυσικής αγωγής στο Δήμο Σφακιών
Πρόσληψη ΠΕ φυσικής αγωγής στο Δήμο Σφακιών Ο Δήμος Σφακιών ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής (ΠΦΑ) με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αποζημίωση για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2014-2015

 σύμφωνα με τους όρους του παρακάτω πίνακα :

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΠΕ Καθηγητής

Φυσικής

Αγωγής

1

Κύρια Προσόντα

Πτυχίο Φυσικής Αγωγής ελληνικού πανεπιστημίου ή άλλος ισότιμος αντίστοιχος τίτλος της αλλοδαπής.

Έως 8 μήνες ή έως τη λήξη των προγραμμάτων

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1.    Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
2.    Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση

     των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3.   Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη,
υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Β. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Η επιλογή του καθηγητή φυσικής αγωγής θα γίνει με μοριοδότηση, σύμφωνα με το Οργανωτικό Πλαίσιο που ορίζει η με αρ.πρωτ. 26869/01-10-2013 (ΦΕΚ Β 2527/08.10.2013) απόφαση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας, λαμβάνονται υπόψη πρόσθετα κριτήρια που προκύπτουν από το βιογραφικό σημείωμα, με την εξής προτεραιότητα: Ημερομηνία κτήσης πτυχίου, κτήση δεύτερου σχετικού με το αντικείμενο πτυχίου, κτήση βεβαιώσεων σεμιναρίων σχετικών με το αντικείμενο, κτήση δεύτερου πτυχίου, βαθμός πτυχίου.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Π.Φ.Α. με τη συγκεκριμένη ειδίκευση, δύναται να προσληφθούν Π.Φ.Α. με προϋπηρεσία ενός τουλάχιστον έτους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σφακίων (αρμόδιος: κος Σοφούλης Πέτρος τηλ. 2825340000) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος εφόσον η ανάρτηση της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους (έντυπο αίτησης παρέχεται από την Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σφακίων) πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα:
 
1.    Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
2.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι είναι άνεργος-η, ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.

Αμέσως μετά την επιλογή του Π.Φ.Α. που επιλέχθηκε είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.
2.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
3.    Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού και η ειδικότητα τους
4.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου να εξακριβωθεί η κοινωνική κατάσταση των ενδιαφερομένων
5.    Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται μόνον: Για τίτλους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) για την ισοτιμία, αντιστοιχία του τίτλου και τη βαθμολογική αντιστοιχία αυτού ή Πράξη Αναγνώρισης Επαγγελματικής Ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εφόσον στην δεύτερη αυτή περίπτωση οι απαιτούμενοι βάσει της προκήρυξης τίτλοι σπουδών εμπίπτουν στα νομοθετικώς ρυθμιζόμενα επαγγέλματα αρμοδιότητας του "Σ.Α.Ε.Ι.", σύμφωνα με τα άρθρα 10 παρ. 2 έως 12 και 11 του Π.Δ. 165/2000 (άρθρο 8 οδηγίας 89/48 του Συμβουλίου της Ε.Ε.), που να έχει εκδοθεί μέχρι την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Τίτλοι σπουδών για τους οποίους έχει εκδοθεί πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή το Ι.Τ.Ε για την ισοτιμία, αντιστοιχία και την βαθμολογική αντιστοιχία αυτών μέχρι και την 31-3-2005 ισχύουν και γίνονται δεκτοί.
6.    Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο.
7.    Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας
8.    Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας
9.    Νόμιμα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και αποτελούν κριτήριο επιλογής.
10.    Για τους άντρες υποψηφίους βεβαίωση ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Ε. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
 
Η παρούσα θα δημοσιευτεί σε δύο (2) ημερήσιες τοπικές εφημερίδες της έδρας του Νομού Χανίων. Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο των ανακοινώσεων του Δήμου Σφακίων , συντασσόμενου του σχετικού πρακτικού ανάρτησης.