Οικονομία

ILO: Ικανοποίηση για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων

ILO: Ικανοποίηση για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων ILO: Ικανοποίηση για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων
ILO: Ικανοποίηση για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων Την ικανοποίησή του για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, εξέφρασε ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO), Γκάι Ράιντερ, στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον υπουργό Εργασίας, Πάνο Σκουρλέτη, στη Γενεύη.

Το ILO επισήμανε ότι η νέα κυβέρνηση και οι κοινωνικοί εταίροι πρέπει να συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις για τα εν εξελίξει ζητήματα, που αφορούν τη συμμόρφωση με τα διεθνή στάνταρντς που ισχύουν την αγορά εργασίας. Το Διεθνές Γραφείο Εργασίας ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του προς την ελληνική πλευρά έτσι ώστε να υπάρξει ουσιαστική βελτίωση στην αγορά εργασίας της χώρας. Από την πλευρά του υπουργείου Εργασίας, έγινε γνωστό ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ότι υπήρξε θετική υποδοχή των νομοθετικών πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί.