Οικονομία

Δειτε τα αποτελέσματα της Ανθρωπιστικής Κρίσης στην ΗΔΙΚΑ και τα ΚΕΠ

Την Παρασκευή τα αποτελέσματα της Ανθρωπιστικής Κρίσης στην ΗΔΙΚΑ και τα ΚΕΠ Την Παρασκευή τα αποτελέσματα της Ανθρωπιστικής Κρίσης στην ΗΔΙΚΑ και τα ΚΕΠ
Την Παρασκευή τα αποτελέσματα της Ανθρωπιστικής Κρίσης στην ΗΔΙΚΑ και τα ΚΕΠ Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο (upd) Δειτε - Ανακοινωθήκαν τα αποτελέσματα από το πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής κρίσης Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε η αναπληρώτρια Υπουργός κ. Φωτίου ανακοίνωσε τον αριθμό των δικαιούχων για την αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης ενώ έκανε γνωστό ότι τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ΗΔΙΚΑ την Παρασκευή 26/6 ενώ έγινε γνωστός ο αριθμός των δικαιούχων. Η ιστοσελίδα που θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα είναι η anthropocrisis.gr .

ΟΔΗΓΙΕΣ

Αναζήτηση Αποτελεσμάτων/Συμπληρωματικά Στοιχεία

Οδηγίες για Εκμισθωτές

ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Κάρτα Αλληλεγγύης - Πληροφορίες για τον Δικαιούχο

Την ίδια μέρα θα μπορούν οι δικαιούχοι που δεν έχουν πρόσβαση στην ΗΔΙΚΑ μέσω υπολογιστή ώστε να δουν την πορεία της αίτησης να απευθύνονται στα ΚΕΠ της χώρας για να μάθουν τα αποτελέσματα της Ανθρωπιστικής Κρίσης.

Οσο αφορά τον αριθμό ων δικαιούχων σύνολο των αιτήσεων αριθμεί στις 300.226 και αφορά 633.288 άτομα. Για την επιδότηση ενοικίου έγιναν 66.442 αιτήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια ενώ εγκρίθηκαν 30.575.

Για το δωρεάν ρεύμα έγιναν 140.000 αιτήσεις και αφορά 89.288 νοικοκυριά όπου εγκρίθηκαν όλες και από την Δευτέρα μπορούν να απευθυνθούν στην ΔΕΗ εαν δεν έχει γίνει ήδη επανασύνδεση του ρεύματος στην κατοικία τους

Για την κάρτα σίτισης έγιναν 293.786 αιτήσεις ενώ πληρούσαν τα κριτήρια 233.198. Εγκρίθηκαν οι 145.359.

Οι ενστάσεις θα γίνουν απο την Παρασκευή εως και 3 Ιουλίου ενώ οι κάρτες θα είναι διαθέσιμες στην Εθνική Τράπεζα απο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Ορισμένα αποτελέσματα έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στην Τράπεζα.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να δουν τις λίστες με τους ωφελούμενους καθώς και πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Εργασίας www.ypakp.gr και στο www.anthropocrisis.gr, ενώ θα εξυπηρετούνται και από το ΚΕΠ.