Οικονομία

Δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στον δήμο Πεντέλης

Δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στον δήμο Πεντέλης Δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στον δήμο Πεντέλης
Δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στον δήμο Πεντέλης Δωρεάν καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις, καθώς και εξέταση ψυχολογικών παραμέτρων θα μπορούν να κάνουν άτομα άνω των 35 ετών από τις 31 Αυγούστου, στο χώρο του ιατρείου του Δήμου Πεντέλης στο Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων (28ης Οκτωβρίου & Αγ.Σαράντα 2).

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα καλούνται να συμπληρώσουν με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων, ερωτηματολόγιο, στο οποίο θα καταγράφονται το ιατρικό ιστορικό τους, η προδιάθεση σε καρδιαγγειακά νοσήματα όπως η υπερλιπιδαιμία, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το άγχος, η κατάθλιψη, οι διατροφικές τους συνήθειες καθώς και η συμβολή της ψυχολογίας στην πρόληψη και θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή και να κλείσουν ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης, τηλ. 2132050087 και 2132050006.

Το πρόγραμμα γίνεται με συνεργασία του Δήμου Πεντέλης και της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.