Οικονομία

15 προσλήψεις καθηγητών μουσικής στο Δήμο Λαυρεωτικής

15 προσλήψεις καθηγητών μουσικής στο Δήμο Λαυρεωτικής
15 προσλήψεις καθηγητών μουσικής στο Δήμο Λαυρεωτικής Ανακοίνωση για την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ατόμων, ήτοι 15 ΔΕ Καθηγητών Μουσικής με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως δέκα (10) μηνών για υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, μετά από ερώτημα στο ΣΤΕ που έγινε με το υπ' αρ. πρωτ: 726/3.9.2015 και η γνωμοδότηση αυτού με αρ. 71/2015 για την κατ' εξαίρεση πρόσληψη των καθηγητών Μουσικής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ - ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζεται η υπάλληλος του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ: κ. Παντελαίων Μαρία .
Μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλούνται οι σχετικές αιτήσεις.
Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στην Διοίκηση του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ Αγίας Παρασκευής 1, Λαύριο 19500 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00¬13:00. Τηλ Επικοινωνίας 2292027774.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε καθημερινή εφημερίδα του νομού ή της ανάρτησής της στον πίνακα ανακοινώσεων του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
 
Επισημαίνεται ότι οι καταβλητέες αποδοχές εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από την καταβολή του αντιτίμου που καταβάλλουν οι ωφελούμενοι.