Οικονομία

Α.Σ. ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ: Ημερίδα με θέμα «Δημοσιοποίηση Προγραμμάτων Δράσεων Κατάρτισης»

Α.Σ. ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ: Ημερίδα με θέμα «Δημοσιοποίηση Προγραμμάτων Δράσεων Κατάρτισης» Α.Σ. ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ: Ημερίδα με θέμα «Δημοσιοποίηση Προγραμμάτων Δράσεων Κατάρτισης»
Α.Σ. ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ: Ημερίδα με θέμα «Δημοσιοποίηση Προγραμμάτων Δράσεων Κατάρτισης» Το ΚΕΚ ΚΕΣΠ ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ  θα πραγματοποιήσει  Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Δημοσιοποίηση Προγραμμάτων Δράσεων Κατάρτισης» . Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της  ΔΡΑΣΗΣ  6: Δημοσιότητα και Ευαισθητοποίηση.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» υλοποιεί την Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Μαραθώνος, Ραφήνας - Πικερμίου, Ωρωπού, Διονύσου», η οποία εντάσσεται στην δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)

TETRAPOLIS2