Οικονομία

12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Δελφών

12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Δελφών
12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Δελφών Ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού στο Δήμο Δελφών ενός (1) Καλλιτεχνικού Διευθυντή και έντεκα (11) καθηγητών μουσικής με σύμβαση ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2015-2016 ,του Αυτοτελούς Τμήματος Παιδείας διά βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς

(ωδεία, φιλαρμονικές) Δήμου Δελφών
Αναλυτικότερα ως εξής :

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ
01 ΠΕ Καλλιτεχνικοί Διευθυντές-Μουσικοί 1
02 ΔΕ Καθηγητές Κιθάρας 3
03 ΔΕ Καθηγητές Μουσικής Προπαιδείας & Αρμονίου 1
04 ΔΕ Καθηγητές Βυζαντινή Μουσικής 1
05 ΔΕ Καθηγητές Πιάνου & Μονωδίας 1
06 ΔΕ Καθηγητές Πιάνου & Ανωτέρων Θεωρητικών 1
07 ΔΕ Καθηγητές Πιάνου 1
08 ΔΕ Καθηγητές Βιολιού 1
09 ΔΕ Καθηγητές Παραδοσιακών Οργάνων 1
10 ΔΕ Καθηγητές Κρουστών Κλασικών-Παραδοσιακών-Μοντέρνων 1

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 64ο. Μαζί με την αίτησή τους και το βιογραφικό σημείωμα που θα συντάξουν θα πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1) Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών.
2) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψήφιο με ανήλικα τέκνα, καθώς και για πολύτεκνους και τέκνα πολύτεκνων οικογενειών).

3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
α)Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος.
β)Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
γ)Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
δ)Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής θα δηλώσει την υποχρεωτική φυσική παρουσία του στα ωδεία για δυο(2) τουλάχιστον φορές την εβδομάδα.

4) Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας:
Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα μουσικών ιδρυμάτων εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Για όλες τις ειδικότητες, η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής. Στη βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός πρόσληψης του Υπουργείου Πολιτισμού (για τα αναγνωρισμένα τμήματα).
4α. Για τους μισθωτούς του Δημοσίου τομέα:

Όταν η εργασία έχει παρασχεθεί σε υπηρεσίες του Δημοσίου, σε Ν.Π.Δ.Δ. ΟΤΑ 1ου και 2ου βαθμού, σε Ν.Π.Ι.Δ. του δημοσίου τομέα της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει ή σε φορείς της παραγρ. 3 του άρθρου 1 του Ν.2527/1997απαιτείται μόνο βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα από την οποία να προκύπτει το είδος εργασίας που παρασχέθηκε και η χρονική διάρκεια της παροχής της.

4β. Για τους μισθωτούς του Ιδιωτικού τομέα:
- Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης (Αντίγραφο καρτέλας ενσήμων ή των τριμηνιαίων αποσπασμάτων ατομικού λογαριασμού ασφάλισης - 1 έτος = 300 ένσημα).

- Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνετ^^ επΟκρΐβώς ^"ρό^ς και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
- Βεβαίωση εργοδοτών για τον χρόνο και το είδος της εργασίας του υποψηφίου.
- Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ με πρόσφατη βεβαίωση, αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.
- Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση)

Αν δεν υποβληθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά των γενικών και ειδικών τυπικών προσόντων ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.
Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, οφείλουν να προσκομίσουν στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ - ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζονται οι υπάλληλοι του Δήμου Δελφών : κ.κ. Βελαώρα και Ευσταθία Καρανάσου οι οποίες μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλούν τη σχετική αίτηση .

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στην κεντρική γραμματεία του Δήμου Δελφών (Ρ. Κοντορήγα 12-33100 Άμφισσα) κατά τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα-Παρασκευή 08:00¬15:00.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπική καθημερινή εφημερίδα του νομού και της έκδοσης πρακτικού ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Δελφών( Πλ.Κεχαγιά & Ρ.Κοντορήγα).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ