Οικονομία

Παραδοχή λάθους απο Πετρόπουλο για τα Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ

Παραδοχή λάθους απο Πετρόπουλο για τα Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ Παραδοχή λάθους απο Πετρόπουλο για τα Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ
Παραδοχή λάθους απο Πετρόπουλο για τα Οικογενειακά Επιδόματα ΟΓΑ Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο  Στην παραδοχή ότι «εκ παραδρομής» αναφέρθηκε από τον υφυπουργό κ. Τάσο Πετρόπουλο, από το βήμα της Βουλής, πως αύριο θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα, προέβη το υπουργείο Εργασίας.

Ουσιαστικά το λάθος συνέβη επειδή για αύριο, 30 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένο να γίνει η καταβολή της επιδότησης σίτισης. Ο αρμόδιος υφυπουργός αναφέρθηκε σε δυο ημερομηνίες πίστωσης χρημάτων εκ των οποίων η μία ήταν η ημερομηνία πίστωσης της κάρτας σίτισης που θα χορηγηθεί την Παρασκευή 30/10.

Άρα εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι ημέρα καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων, ενώ η ορθή ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων είναι 5η Νοέμβριου.

Αν και πολλά μέσα ενημέρωσης «παρασύρθηκαν» απο τις λανθασμένες δηλώσεις του κ. Πετρόπουλου τα dikaiologitika.gr πρώτα δημοσίευσαν ότι από λάθος ανακοινώθηκαν ανάποδα οι ημερομηνίες πληρωμής.