Οικονομία

Προς νεες κινητοποιήσεις Αγροτοκτηνοτρόφοι και Αλιείς

Προς νεες κινητοποιήσεις Αγροτοκτηνοτρόφοι και Αλιείς Προς νεες κινητοποιήσεις Αγροτοκτηνοτρόφοι και Αλιείς
Προς νεες κινητοποιήσεις Αγροτοκτηνοτρόφοι και Αλιείς Προς νεες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται Αγροτοκτηνοτρόφοι και Αλιείς σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν για νεα συνέλευση ώστε να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις τους.

Η Συντονιστική Επιτροπή αγώνα των Αγροτοκτηνοτρόφων και Αλιέων που συνεδρίασε σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2015 στα γραφεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών στην Αθήνα, εκπροσώπων των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Φορέων – Οργανώσεων αφού εκτίμησε την κατάσταση μετά την μεγαλειώδη κινητοποίηση
στις 18 Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα και αφού διαπίστωσε ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να μεταφέρει την κατάθεση των Νομοσχεδίων για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό σε μετέπειτα χρόνο χωρίς όμως να τα αποσύρει.

Επειδή ο Πρωθυπουργός μέχρι σήμερα δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημα για συνάντηση στην σημερινή συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε να ενταθούν οι Κινητοποιήσεις σε Τοπικό – Νομαρχιακό - Περιφερειακό Επίπεδο.

Έτσι αποφασίστηκε νέα Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής για Απόφαση κλιμάκωσης του Αγώνα την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2015 στην Αθήνα