Οικονομία

Κλειστά τα Τέμπη σήμερα για δώδεκα ώρες

Κλειστά τα Τέμπη σήμερα για δώδεκα ώρες
Κλειστά τα Τέμπη σήμερα για δώδεκα ώρες Την απόφαση να κλείσουν για σήμερα τα Τέμπη για δώδεκα ώρες πήραν χθες οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών. Συγκεκριμένα η εθνική οδός θα κλείσει από τις 10 το πρωί έως στις 10 το βράδυ.

Από αύριο Σάββατο οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών φέρονται αποφασισμένοι να σκληραίνουν την στάση τους προχωρώντας σε επ΄αόριστον αποκλεισμό της εθνικής οδού.

Στο μεταξύ οι επαφές των αγροτών με εργατολόγους, φοροτεχνικούς και νομικούς ολοκληρώθηκε και οι εισηγήσεις όλων αυτών θα παρουσιαστούν στους αγρότες, ώστε να καταλήξουν στην τελική πρόταση που θα καταθέσουν στην κυβέρνηση. Οι αγρότες των Τεμπών έχουν επιλέξει τα άτομα που θα τους εκπροσωπήσουν στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή για ασφαλιστικό και φορολογικό.

Επίσης αποφασίστηκε την Κυριακή να πάρουν μέρος στην πανελλαδική σύσκεψη που συγκαλεί στις 12 το μεσημέρι το μπλόκο της Νίκαιας.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί εκπρόσωποι όλων των μπλόκων και μάλιστα σήμερα τέσσερις επιτροπές που έχουν συσταθεί θα βρεθούν σε όλα τα σημεία όπου βρίσκονται αγρότες προκειμένου να ενημερωθούν για τη σύσκεψη στην οποία θα καθοριστεί η στρατηγική των επόμενων ημερών .