Οικονομία

Δωρεάν μαστογραφίες για άπορες γυναίκες στο Δήμο Βριλησσίων

Δωρεάν μαστογραφίες για άπορες γυναίκες στο Δήμο Βριλησσίων
Δωρεάν μαστογραφίες για άπορες γυναίκες στο Δήμο Βριλησσίων Εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας, σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες ηλικίας 40-69 ετών, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Κοινωνικού Ιατρείου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι».

Ο προγραμματισμός αφορά την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας με μόνο κόστος 5 ευρώ για το cd το οποίο θα προμηθευτεί για το αρχείο της η κάθε εξεταζόμενη.

Η ανάγκη επανεξέτασης (επί αρνητικού αποτελέσματος) είναι σε 18-24 µήνες.

Για τις ενδιαφερόμενες, η εξυπηρέτηση θα γίνεται κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα κλείνεται από τη Γραμματεία του Ο.Κ.Π.Α.Δ.Β ,σε ομάδες των 10 ή 15 ατόμων.

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή για συμμετοχή στα τηλέφωνα του Ο.Κ.Π.Α Δ.Β και στην υπεύθυνη νοσηλεύτρια Παπαδημητρίου Δέσποινα : 210 -6135611 και 210-8100224.

Προσοχή : Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού ή έχουν εμφανίσει στο παρελθόν καρκίνο μαστού