Παιδεία

Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα και απαντήσεις πανελληνίων μαθηματικών γενικής

Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα πανελληνίων 2016 μαθηματικών γενικής Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα πανελληνίων 2016 μαθηματικών γενικής
Συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή 20 Μαϊου, οι εξετάσεις για τις Πανελλήνιες 2016 με τα μαθήματα Γενικής παιδείας. Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Πανελλήνιες 2016 και τα εξεταζόμενα μαθήματα. Οι υποψήφιοι εξετάζονται στα μαθήματα: Φυσική, Βιολογία, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία. Το dikaiologitika.gr παρουσιάζει τα θέματα των πανελληνίων και τις προτεινόμενες απαντήσεις.

Σε Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και την Ιστορία, διαγωνίζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και σε Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής ή Ιστορία, οι μαθητές των ΕΠΑΛ (Ομάδα Β').

Την ίδια στιγμή, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (ομάδα Β) που δίνουν με το παλιό σύστημα, θα εξεταστούν σε ένα από τα εξής μαθήματα Γενικής Παιδείας: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής ή Ιστορία. Το επόμενο ραντεβού των υποψηφίων θα είναι την ερχόμενη Δευτέρα με Ιστορία και Φυσική Κατεύθυνσης.

Τα θέματα με το νέο σύστημα

Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας Ημερήσιων ΓΕΛ Νέου Συστήματος εδώ

Μαθηματικά παλαιό σύστημα

Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας Ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Παλαιού Συστήματος εδω

Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας Εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Παλαιού Συστήματος εδώ

Απαντήσεις για τα μαθηματικά

Απαντήσεις για την Ιστορία