Παιδεία

Πανελλήνιες 2016 ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις ΑΟΘ

Πανελλήνιες ΕΠΑΛ 2016: Θέματα και απαντήσεις ΑΟΘ Πανελλήνιες ΕΠΑΛ 2016: Θέματα και απαντήσεις ΑΟΘ
Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 26 Μαϊου 2016, η μάχη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2016 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, με τα μαθήματα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Στοιχεία Ψύξης και Κλιματισμού, Δενδροκομία και Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών. Τα θέματα και οι απαντήσεις για το μάθημα των ΑΟΘ στις Πανελλήνιες 2016 για τα  ΕΠΑΛ .

Σε 4 μαθήματα εξετάζονται συνολικά σήμερα για τις πανελλαδικές οι μαθητές των ΕΠΑΛ. Συγκεκριμένα στα μαθήματα της Τεχνολογίας Δικτύων και Επικοινωνιών, των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, των Στοιχείων Ψύξης και Κλιματισμού και της Δενδροκομίας, θα εξεταστούν σημερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα στις πανελλήνιες 2016.

Τα θέματα και οι απαντήσεις των ΑΟΘ στα dikaiologitika.gr

- ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

Οι απαντήσεις θα αναρτηθούν προςς το μεσημέρι

Μεγάλη άνοδος για τις βάσεις 2016 με τις πανελλήνιες εξετάσεις του 2016 αναμένεται στις σχολές που πέρυσι κινήθηκαν πάνω από 18.000 μονάδες. Στις 12.000 μονάδες το όριο των βάσεων για την είσοδο σε σχολές με χαμηλή ζήτηση. Αρίστευσαν χιλιάδες μαθητές στα πρώτα μαθήματα των εξετάσεων σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Τα βατά θέματα και ο σχετικά μικρός βαθμός δυσκολίας στα πρώτα μαθήματα φέρνουν πληθώρα αριστούχων στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2016. Τα πρώτα γραπτά δείχνουν ότι εφέτος οι βαθμοί θα είναι αρκετά υψηλότεροι σε σχέση με πέρυσι, κάτι που θα συμπαρασύρει και τις βάσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη αύξηση στις σχολές με μεγάλη ζήτηση, ενώ και στις σχολές με μικρή ζήτηση να αυξηθεί το όριο εισαγωγής.