Παιδεία

Φοιτητικές εστίες Ιωαννίνων 2013

Φοιτητικές εστίες Ιωαννίνων 2013
Φοιτητικές εστίες Ιωαννίνων 2013 Από την Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας ανακοινώνεται ότι οι φοιτητές που εισάγονται στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ενδιαφέρονται να μείνουν σε δωμάτιο των Φοιτητικών Κατοικιών, μπορούν να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Εφορείας Φοιτητικών Κατοικιών (ισόγειο Α' Εστίας, απέναντι από το Φοιτητικό Εστιατόριο) σχετική αίτηση -(έντυπο χορηγεί η Γραμματεία της Εφορείας)- μαζί με όλα τα δικαιολογητικά

Από την Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας ανακοινώνεται ότι οι φοιτητές που εισάγονται στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ενδιαφέρονται να μείνουν σε δωμάτιο των Φοιτητικών Κατοικιών, μπορούν να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Εφορείας Φοιτητικών Κατοικιών (ισόγειο Α' Εστίας, απέναντι από το Φοιτητικό Εστιατόριο) σχετική αίτηση -(έντυπο χορηγεί η Γραμματεία της Εφορείας)- μαζί με όλα τα δικαιολογητικά, που προβλέπει ο Εσωτερικός Κανονισμός, από την επομένη της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Γενικών Εξετάσεων μέχρι και την ημέρα λήξης των εγγραφών τους στα Τμήματα εισαγωγής τους.

Ανακοίνωση για τη στέγαση στις Φοιτητικές Κατοικίες

Οι φοιτητές που εισάγονται στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ενδιαφέρονται να μείνουν σε δωμάτιο των Φοιτητικών Κατοικιών, μπορούν να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Εφορείας Φοιτητικών Κατοικιών (ισόγειο ΔΈστίας, απέναντι από το Φοιτητικό Εστιατόριο) σχετική αίτηση -(έντυπο χορηγεί η Γραμματεία της Εφορείας)- μαζί με τα ακόλουθα δικαιολογητικά από την επομένη της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Γενικών Εξετάσεων μέχρι και την ημέρα λήξης των εγγραφών τους στα Τμήματα εισαγωγής τους.

Ι.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από την αρμόδια δημοτική ή κοινοτική αρχή.

2. Αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης 2013 (E1) των γονέων και του ιδίου του φοιτητή (εφόσον υποχρεούται να υποβάλει δήλωση και ο ίδιος) και το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος των γονέων και του ιδίου. Στο Ε1 των γονέων να αναγράφονται υποχρεωτικά τα προστατευόμενα τέκνα της οικογένειας. Τέκνα που δεν περιλαμβάνονται στη φορολογική δήλωση, δεν υπολογίζονται στον αριθμό των μελών της οικογένειας ,εκτός αν αποδεικνύεται ότι είναι άνεργα ή δεν υποχρεούνται να υποβάλλουν φορολογική δήλωση.

3.Έγγραφα που να αποδεικνύουν την ύπαρξη ειδικών λόγων που επικαλείται κάποιος (πολυτεκνία, αδελφός φοιτητής ή στρατιώτης, ανεργία γονέα, άλλοι οικογενειακοί λόγοι, σοβαροί λόγοι υγείας μελών της οικογένειας, άλλοι έκτακτοι λόγοι που βαρύνουν οικονομικά την οικογένεια).

Η αίτηση με τα παραπάνω δικαιολογητικά υποβάλλεται στην παραπάνω προθεσμία ανεξάρτητα από το αν έχει γίνει η εγγραφή στο Τμήμα εισαγωγής. Οι εγγραφές στις Σχολές θα γίνουν σε προθεσμία που ανακοινώνεται από το Υπουργείο Παιδείας για όλα τα Πανεπιστήμια