Παιδεία

Πανελλήνιες 2018: Συνέχεια με θέματα σε Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ , Ηλεκτρικές Μηχανές και Υγιεινή

Πανελλήνιες 2018: Συνέχεια με θέματα σε Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ , Ηλεκτρικές Μηχανές και Υγιεινή
Με τα θέματα της βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας συνεχίζονται οι εξετάσεις την Τρίτη 19/6 και ολοκληρώνονται τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Τα ΕΠΑΛ διαγωνίζονται σε 3 μαθήματα πανελληνίων αύριο Δευτέρα.

Πέφτει η αυλαία για τα ΓΕΛ και τις Πανελλήνιες 2018 με τα θέματα της βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείαςτην Τρίτη 19/6 και ολοκληρώνονται τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ με την σκυτάλη να παίρνουν τα ειδικά μαθήματα

Τα ΕΠΑΛ αύριο Δευτέρα διαγωνίζονται στα μαθήματα Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ , Ηλεκτρικές Μηχανές , Υγιεινή με τις πανελλήνιες 2018.

Τα dikaiologitika news παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό τις πανελλήνιες εξετάσεις 2018 και μεταδίδουν όλες τις ειδήσεις, τις εκτιμήσεις, τα θέματα και τις απαντήσεις των μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :

Μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ.
Μέχρι τις 15:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ.μ.
Μέχρι τις 09:30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

Των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,
Των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,
Του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2018

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Συμπληρώνουμε το μηχανογραφικό μας δελτίο με τη συμβουλευτική υποστήριξη των καθηγητών και των φροντιστών μας.

Εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου, χρονικό διάστημα στο οποίο υπηρετούμε το εκπαιδευτικό λειτούργημα, έχουν βρεθεί κοντά μας δεκάδες χιλιάδες μαθητές. Μαθητές που πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και μαθητές που τα πήγαν λιγότερο καλά.

Το όποιο αποτέλεσμα κρίθηκε κυρίως από την προσπάθεια και την προετοιμασία που είχαν κάνει, σε όλα τα χρόνια της σχολικής τους διαδρομής, αλλά και σε μεγάλο βαθμό από την ψυχική τους ηρεμία, τη συναισθηματική ασφάλεια και τη συγκέντρωση που είχαν κατά τη διάρκεια της εξέτασης του εκάστοτε μαθήματος.

Με τους περισσότερους μαθητές μας, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, επικοινωνούμε ακόμη και σήμερα. Έχουμε την τιμή και τη χαρά, ακόμη, να διδάσκουμε τα παιδιά πολλών παλιών μαθητών μας.

Το βέβαιο είναι πως η πορεία της ζωής του καθενός, σε καμία περίπτωση, δεν κρίθηκε μόνο από την επίδοσή του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η συμβουλή μας είναι να αντιμετωπίσετε αυτές τις Εξετάσεις ως μία ακόμα εμπειρία στη ζωή σας, και μάλιστα διδακτική και δημιουργική, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.

Οι ευκαιρίες στη ζωή μας είναι πραγματικά ανεξάντλητες, αρκεί να έχουμε τη διάθεση να τις κυνηγήσουμε και να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας.

Σημειώνεται πως η διάρκεια των φετινών Πανελλαδικών είναι κατά δύο ημέρες μικρότερη λόγω κατάργησης της εξέτασης στην Ιστορία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας των Γενικών Λυκείων.