Παιδεία

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς δήμου Νέας Ιωνίας

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς δήμου Νέας Ιωνίας
Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς δήμου Νέας Ιωνίας Σας ανακοινώνουμε ότι με τις υπ' αριθ. 71/14 72/14 αποφάσεις του Δ.Σ. του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο., ορίστηκαν οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων επανεγγραφής και νέων αιτήσεων για την εγγραφή παιδιών για την περίοδο 2014 - 2015.

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 - 2015

Σας ανακοινώνουμε ότι με τις υπ' αριθ. 71/14 &72/14 αποφάσεις του Δ.Σ. του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο., ορίστηκαν οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων επανεγγραφής και νέων αιτήσεων για την εγγραφή παιδιών για την περίοδο 2014 - 2015.

Α) ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ για τα ήδη φιλοξενούμενα παιδιά από 20 Μαίου 2014 έως και 30 Μαίου 2014

Υποβαλλόμενα δικαιολογητικά:
1.    Αντίγραφο   αποδεικτικού   στοιχείου   ταυτότητας   ή   μετάφρασή   του (για αλλοδαπές).
2.    Φωτοαντίγραφο φορολογικής δήλωσης οικ. έτους 2014 (εισοδήματα 2013) και το αντίστοιχο εκκαθαριστικό σημείωμα για το οικ. έτος 2014 (εισοδήματα 2013).
3.    Βεβαίωση ιατρού για την καλή σωματική & πνευματική υγεία του παιδιού καθώς και πρόσφατο αντίγραφο της καρτέλας εμβολίων.
4.    Για αλλοδαπές τρίτων χωρών, άδεια διαμονής σε ισχύ.

Β) ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ από 2 Ιουνίου 2014 έως 2 Ιουλίου
2014
Υποβαλλόμενα δικαιολογητικά

1.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: Αντίγραφο Αποδεικτικού Στοιχείου Ταυτότητας ή μετάφρασή του (για αλλοδαπές)

2.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: Φωτοαντίγραφο φορολογικής Δήλωσης οικ. έτους 2014 (εισόδημα 2013) και το αντίστοιχο Εκκαθαριστικό Σημείωμα για το οικονομικό έτος 2014 (εισόδημα 2013)

3.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: Βεβαίωση Ιατρού ,για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού καθώς και αντίγραφο της καρτέλας εμβολίων.

4.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: Αποδεικτικό απασχόλησης και των δύο γονέων όπως αναφέρεται στην ενότητα απασχόληση ανάλογα με την κάθε περίπτωση

5.

Για τους γονείς που είναι ετεροδημότες: αποδεικτικό κατοίκησης στο Δήμο Ν. Ιωνίας (Μισθωτήριο Συμβόλαιο νόμιμα θεωρημένο)

6.

Για τους εργαζόμενους α)στο Δήμο Ν. Ιωνίας, β)στο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ («ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ») νοσοκομείο, γ)στο Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ.: Αντίγραφο μισθοδοσίας του μήνα κατάθεσης της αίτησης.

7.

Για αλλοδαπές μητέρες: Άδεια διαμονής σε ισχύ και ο κάθε γονέας να έχει τουλάχιστον 150 ημερομίσθια τον προηγούμενο χρόνο.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

1.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΟΥΣΕΣ: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (εάν δεν είναι στην ελληνική γλώσσα θα πρέπει να συνοδεύεται και από επίσημη μετάφραση)

2.

Για διαζευγμένες/ους: Αντίγραφο διαζευκτηρίου και βεβαίωση επιμέλειας (ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986) από τον γονέα που έχει αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού

3.

Για τις χήρες/ους: Ληξιαρχική πράξη θανάτου συζύγου, εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

4.

Για όσες/ους τελούν σε διάσταση: Αίτηση διαζυγίου ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο διάστασης (π.χ. φορολογική δήλωση) και βεβαίωση επιμέλειας από δικαστήριο, όπου θα αναφέρεται ευκρινώς ποιος γονέας έχει την επιμέλεια του παιδιού (ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986).

 

5.

Για τις ανάδοχες μητέρες: Οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της επιτροπείας ανήλικου τέκνου.

 

6.

Για τους στρατευμένους γονείς: Βεβαίωση από το Στρατό.

 

7.

Για όσους κατοικούν στο Δήμο Ν. Ιωνίας εξ αιτίας μετάθεσης: α)Εντολή μετάθεσης που πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2014, β) αποδεικτικό κατοίκησης στο Δήμο Ν. Ιωνίας (Μισθωτήριο Συμβόλαιο νόμιμα θεωρημένο).

 

8.

Για τους γονείς που ο ένας από τους δύο εργάζεται και κατοικεί 200 χλμ και

άνω μακριά από τη Ν. Ιωνία: α)Αντίγραφο λογαριασμών ΔΕΚΟ β) Εντολή μετάθεσης που πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2014 και βεβαίωση εργοδότου ότι συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες στην πόλη διαμονής μέχρι σήμερα.

 

9.

Για γονείς φοιτητές-σπουδαστές: Βεβαίωση τελευταίου (τρέχοντος) εξαμήνου σπουδών από τη Γραμματεία της Σχολής.

 

10.

Για γονείς που ανήκουν στην ομάδα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω: Βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής.

   11

Εάν ένα από τα τεκνά της αιτούσας ανήκει στην ομάδα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω : Βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής

 

1

Αντίγραφο μηχανογραφημένων ενσήμων του β' ή τουλάχιστον του α' τριμήνου του 2014ή σχετική βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή αντίγραφο της αναγγελίας στο ΙΚΑ πρόσληψης της αιτούσας ή αντίγραφο σύμβασης με τον εργοδότη.

2

Βεβαίωση εργοδότη & των δύο γονέων από την οποία να προκύπτει και το είδος της απασχόλησης.

β) Αυτοαπασχολούμενοι

1

Αντίγραφο της Δήλωσης Έναρξης Επιτηδεύματος στη Δ.Ο.Υ ή Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ότι έχουν καταβληθεί οι εισφορές.

2

Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος.

γ) Ανεργοι

1

Αντίγραφο Δελτίου ανεργίας σε ισχύ έως την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης .

2

Αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης /ή_ Αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του ΟΑΕΔ για άνεργους που λαμβάνουν ή έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και παραμένουν άνεργοι

3

Για γυναίκες που ο σύζυγος τους είναι μακροχρόνια άνεργος κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης: Βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1.    Με την αίτηση υποβάλλεται πλήρης ο φάκελος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ειδάλλως δεν θα παραλαμβάνεται.
2.    Οι αιτήσεις για τις νέες εγγραφές μπορούν να αποστέλλονται & ταχυδρομικώς έως και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής, (σφραγίδα ταχυδρομείου).
3.    Οι ώρες υποβολής αιτήσεων είναι από 12οο έως 16οο μ.μ., κατά τις εργάσιμες ημέρες στα γραφεία του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Γαληνού 2 & Αγ. Όλγας 1ος όροφος.

NETWORK