Παιδεία

Στρατιωτικές Σχολές :Η προθεσμία για τους κατοίκους εξωτερικού

Στρατιωτικές Σχολές :Η προθεσμία για τους κατοίκους εξωτερικού Στρατιωτικές Σχολές :Η προθεσμία για τους κατοίκους εξωτερικού
Στρατιωτικές Σχολές :Η προθεσμία για τους κατοίκους εξωτερικού Την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων Ελλήνων του Εξωτερικού στις προκαταρκτικές δοκιμασίες των Στρατιωτικών Σχολών για το 2014 προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), ενημερώνει σχετικά με την προκήρυξη των στρατιωτικών σχολών για το 2014 ,ότι οι Έλληνες του Εξωτερικού και τα τέκνα Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό που θέλουν να είναι υποψήφιοι θα πρέπει σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη να υποβάλλουν το αργότερο μέχρι τις 11/7/2014 (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου) μια σειρά δικαιολογητικών στη ΔΑΕ/Β1, η οποία είναι υπεύθυνη για τις περαιτέρω ενέργειες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας στα τηλέφωνα των Σχολών που αναφέρονται στην προκήρυξη.

Επίσης το ΥΠΕΘΑ εφιστά την προσοχή στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να ενημερώσουν άμεσα τους υποψηφίους σχετικά με την προκήρυξη και να γίνει ανάρτηση της παρούσας εγκυκλίου στους πίνακες ανακοινώσεων.