Παιδεία

Με τα θέματα ιστορίας και φυσικής κατεύθυνσης συνεχίζονται οι πανελλήνιες 2014

Με τα θέματα ιστορίας και φυσικής κατεύθυνσης συνεχίζονται οι πανελλήνιες 2014
Με τα θέματα ιστορίας και φυσικής κατεύθυνσης συνεχίζονται οι πανελλήνιες 2014 Συνεχίζονται οι Πανελλήνιες εξετάσεις με μαθήματα κατεύθυνσης .Οι μαθητές θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα : ιστορία θεωρητικής κατεύθυνσης φυσική θετικής κατεύθυνσης - τεχνολογικής κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων)

Την Τρίτη και την Πέμπτη εξετάζονται αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς αυτή η εβδομάδα είναι και η τελευταία των εξετάσεων.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 10/6 , οπότε οι μαθητές θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα κατεύθυνσης: ιστορία θεωρητικής κατεύθυνσης φυσική θετικής κατεύθυνσης - τεχνολογικής κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων)

Οι υποψήφιοι φτάνουν και σήμερα στα σχολεία στις 8:00, ενώ οι εξετάσεις ξεκινούν μισή ώρα αργότερα. Θυμίζουμε ότι η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Στη διάρκεια των εξετάσεων οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου, μπλε στιλό και γομολάστιχα, αλλά όχι μπλάνκο. Επιτρέπεται, επίσης, ένα μπουκάλι νερό. Αντίθετα θα πρέπει να αφήσουν στο σπίτι τους το κινητό τους τηλέφωνο.

Τα θέματα των πανελληνίων 2014

και οι απαντήσεις των πανελληνίων 2014