Παιδεία

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα ΚΠΓ Μαίου 2014

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα ΚΠΓ Μαίου 2014 Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα ΚΠΓ Μαίου 2014
Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα ΚΠΓ Μαίου 2014 Σήμερα ή το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ΚΠΓ των εξετάσεων του Μαίου 2014 σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr .Το υπουργείο Παιδείας είναι έτοιμο να ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Ειδικότερα το υπουργείο Παιδείας στην ειδική ιστοσελίδα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας θα αναρτήσει τα αποτελέσματα ΚΠΓ των εξετάσεων του Μαίου αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της βαθμολόγησης.

Οι υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν στις εξετάσεις θα μπορούν στην ειδική ιστοσελίδα kpgresults.minedu.gov.gr να δουν τα αποτελέσματα

Δείτε τα αποτελέσματα ΚΠΓ Μαίου 2014

Στην παραπάνω ιστοσελίδα αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου καθώς και τουλάχιστον τους τρεις αρχικούς χαρακτήρες του επωνύμου τους.

Επίσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων (το τηλέφωνο της κάθε υπηρεσίας αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου).

Oι επιτυχόντες αναμένεται ότι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου είχαν υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, εντός διμήνου, έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.