Παιδεία

Αιτήσεις για το ΚΔΒΜ Δήμου Μαντουδίου

Αιτήσεις για το ΚΔΒΜ Δήμου Μαντουδίου
Αιτήσεις για το ΚΔΒΜ Δήμου Μαντουδίου Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, σας ενημερώνει την πρόσκληση ενδιαφέροντος στα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια του Δήμου μας, που δρομολογούνται να ξεκινήσουν το Οκτώβριο του 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αιτήσεις στα Κ.Ε.Π. Μαντουδίου- Λίμνης-Αγίας Άννας μέχρι την 15η Οκτωβρίου 2014.
 
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, με τίτλο  «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλεια ,που χρηματοδοτείται από τo Ελληνικό Δημόσιο.
Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου θα προσφέρονται προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων, τα οποία θα υλοποιηθούν στην έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων ΚΗΡΕΩΣ, ΕΛΥΜΝΙΩΝ και ΝΗΛΕΩΣ και συγκεκριμένα στους –προσβάσιμους και για ΑμεΑ- χώρους των Αιθουσών Συνεδριάσεων στα Δημοτικά καταστήματα Λίμνης, Μαντουδίου και Αγίας Άννας καθώς και σε αίθουσες διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο ΛΙΜΝΗΣ, Γυμνάσιο ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ, Γυμνάσιο ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, Κοινότητα ΠΗΛΙΟΥ, και Γυμνάσιο ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ.

 ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ – ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
1. ΟΙΚΟΝΟΜΙA - EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
3. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
4. ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
5. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
6.  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ

Για περισσότερες Πληροφορίες
Υπεύθυνη Εκπαίδευσης  Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας
του Κ.δ.β.Μ Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας.
Χαλιούλια  Ελένη
τηλ 2227350303
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βρίσκονται σε εξέλιξη και τα Τοπικά προγράμματα

Attachments:
ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.doc