Παιδεία

Ενημερωτικό πρόγραμμα για τις πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ

Ενημερωτικό πρόγραμμα για τις πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ
Ενημερωτικό πρόγραμμα για τις πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ Ενημερωτικό πρόγραμμα για τις πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ καθώς και τις υποτροφίες του Ιδρύματος Fulbright οργανώνει μεθαύριο, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, το Ίδρυμα Fulbright, στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜΘ.

Κατά τη διάρκεια του "Fulbright Open House", από τις 18.30 - 20.30, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από Αμερικανούς και Έλληνες ομιλητές για τις διαδικασίες για πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στις Η.Π.Α, τη χρηματοδότηση σπουδών, τα κριτήρια και τις αιτήσεις για τις υποτροφίες Fulbright, τη φοιτητική ζωή και την πολιτισμική προσαρμογή στις ΗΠΑ.  

Για γενικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, καθημερινά, από 10.00 - 14.30, στο 2310-242-904 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Για ενημέρωση για τα προγράμματα υποτροφιών, τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και για ειδικές υποτροφίες μπορούν να αποταθούν στο 210-7241811 (εσωτ. 203) ή στο greekprogram @fulbright.gr.
   Το ενημερωτικό πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν.