Παιδεία

Κλειστά σχολεία: Πού δεν θα γίνουν μαθήματα την Τετάρτη 29 Μαΐου

Κλειστά σχολεία: Πού δεν θα γίνουν μαθήματα την Τετάρτη 29 Μαΐου Φωτογραφία: eurokinissi
Κλειστά σχολεία και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν αύριο στην Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League.

Η Νέα Φιλαδέλφεια κινείται για τα καλά σε ρυθμούς Conference League καθώς στον αυριανό τελικό στις 22:00 στο OPAP Arena αναμετρώνται Ολυμπιακός και Φιορεντίνα σε ένα ποδοσφαιρικό ματς γιορτή. Η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μοιραία επηρεάζει πολλές πτυχές της καθημερινότητας των κατοίκων όλων των ηλικιών που ζουν και κινούνται στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς τα δρακόντεια μέτρα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε εφαρμογή από τα ξημερώματα της Τετάρτης θα καταστήσουν δύσκολες τις μετακινήσεις ακόμη και με τα πόδια. 

Κλειστά τα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας στις 29 Μαΐου, λόγω του τελικού Conference League

Στο πλαίσιο αυτό και για τη διευκόλυνση των κατοίκων, αποφασίστηκε η αναστολή των μαθημάτων στα σχολεία όλου του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας την Τετάρτη 29 Μαίου. Η απόφαση για τα κλειστά σχολεία γίνεται καθαρά για λόγους ασφαλείας αλλά και για να μην δημιουργηθεί ζήτημα με τις μετακινήσεις πέριξ του γηπέδου αλλά και των δρόμων που θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι και το πέρας της αναμέτρησης. Σήμερα, εξάλλου  ο Δήμος ολοκλήρωσε τη διανομή διαπιστεύσεων στους κατοίκους για τις μετακινήσεις τους και το Άλσος Φιλαδέλφειας, το οποίο από σήμερα είναι κλειστό, έχει επίσης ελεγχθεί εξονυχιστικά και φυλάσσεται από τις Αρχές.