Παιδεία

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τις ΕΠΑΣ βοηθών νοσηλευτών

 Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τις ΕΠΑΣ βοηθών νοσηλευτών Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τις ΕΠΑΣ βοηθών νοσηλευτών
Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τις ΕΠΑΣ βοηθών νοσηλευτών Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τις ΕΠΑΣ βοηθών νοσηλευτών γνωστοποιεί με εγκύκλιο του το Υπουργείο Υγείας και πληροφορεί τους μαθητές για τις απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις αλλά και τις επαναληπτικές εξετάσεις

Το υπουργείο Υγείας που είναι αρμόδιο για τις σχολές των ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών ότι μετά τη λήξη των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2014-2015, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, για τις απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών κάνει γνωστά τα ακόλουθα:

* Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Β΄ τάξης των ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Nοσηλευτών θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 μέχρι και τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015.

* Οι επαναληπτικές εξετάσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015.

* Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί στους μαθητές , το αργότερο δύο (2) ημέρες πριν από την έναρξη των εξετάσεων

* Μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες από την έκδοση των αποτελεσμάτων της εξεταστικής περιόδου, οι κηδεμόνες των μαθητών ή οι ίδιοι, εφόσον είναι ενήλικοι, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην ΕΠΑ.Σ. όπου φοιτούν, με την οποία ζητούν την αναβαθμολόγηση ενός ή περισσότερων γραπτών δοκιμίων.

Υπενθυμίζεται ότι η εξεταστέα ύλη των μαθημάτων θα ανακοινωθεί στους μαθητές πέντε (5) εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη των εξετάσεων.

Η εξεταστέα ύλη των μαθημάτων να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της οικείας σχολικής μονάδας.