Η καλοκαιρινή σύναξη των «σαμαρικών» και ο γρίφος με τους πρώην και τις συγκεντρώσεις

Η καλοκαιρινή σύναξη των «σαμαρικών» και ο γρίφος με τους πρώην και τις συγκεντρώσεις
Τι δείχνει δημοσκόπηση με μεγάλο δείγμα για γνωστό επιχειρηματία!

ΓΙΑ ΤΗ ...ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ (για να το πούμε ...κομψά) του μεγάρου Μαξίμου για τον Αντώνη Σαμαρά σας ενημερώσαμε χθες (ΕΔΩ).

Να σας πούμε πως σήμερα το βράδυ υπάρχει προγραμματισμένη «θερινή σύναξις» των «σαμαροφυλάκων» για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Αν θα παραβρεθεί και ο πρώην πρωθυπουργός δεν το γνωρίζουμε, αν και η πηγή μας το θεωρούσε το πιθανότερο!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ» ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, πάντως, υπάρχει και ένα δίλημμα. Η ηγεσία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα καλέσει να παραβρεθούν στη συγκέντρωση του Συντάγματος την προσεχή Παρασκευή τόσο τον Κώστα Καραμανλή όσο και τον Αντώνη Σαμαρά. Και ο μεν πρώτος έχει παραιτηθεί από την κοινοβουλευτική ζωή και του είναι ευκολότερο να μην πάει. Ο δεύτερος; Κάτι μας λέει ότι μετά τις ευρωεκλογές ο πόλεμος Μαξίμου- Σαμαρά θα λάβει μεγάλες διαστάσεις!

«ΙΔΕΕΣ» ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δεχτεί εισηγήσεις να τηλεφωνήσει στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσει να παραστεί στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που του το εισηγούνται λένε πως σε κάθε περίπτωση θα είναι κερδισμένος: Αν ο πρώην πρωθυπουργός δεν πάει θα του χρεώσει τυχόν μη θετικό αποτέλεσμα, αν πάει μετά τα όσα του είπε σε πρόσφατη συνέντευξη θα δει να μειώνεται το κύρος του σε αυτούς (και είναι πολλοί τόσο εντός όσο και εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Αν σκέφτονται έτσι...

«ΚΡΥΦΗ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ με πολύ μεγάλο δείγμα ολοκληρώθηκε πρόσφατα για επιχειρηματικό παράγοντα. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι το 33% μάλλον θα πρέπει να θεωρείται όχι εφικτός στόχος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να γράφει μπροστά ακόμα και 16% (το 17% είναι το απόλυτο ταβάνι) , ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης δύσκολα θα πιάσει το 14%. Οι πληροφορίες μας είναι έγκυρες, το αν θα βγουν αυτά που βρήκε η δημοσκόπηση, τι να σας πούμε!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ευρωβουλευτή θα βγάλουν όλα τα μικρά κοινοβουλευτικά κόμματα, ενώ «Δημοκράτες» του Ανδρέα Λοβέρδου και «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου δεν πιάνουν το 3%. Επαναλαμβάνουμε, να δούμε!