Παρών ο Πολάκης στην Γραμματεία της ΚΟΕΣ- «Διαγραφή» για τα μάτια;

Παρών ο Πολάκης στην Γραμματεία της ΚΟΕΣ- «Διαγραφή» για τα μάτια; Φωτογραφία: SOOC
Ο Στέφανος Κασσελάκης προφανώς εκτιμά ότι δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο του κόμματος αν έρθει σε μετωπική αντιπαράθεση με τον Παύλο Πολάκη.

Μπορεί η διαγραφή Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα να έγινε για τα ...μάτια;

Το μεσημέρι ο «αψύς Σφακιανός» θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Γραμματείας της ΚΟΕΣ, της πρώην Πολιτικής Γραμματείας δηλαδή, γεγονός που δείχνει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποσταλεί με το ερώτημα της διαγραφής στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Παύλος Πολάκης θα παραμείνει δηλαδή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς θα επανέλθει στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Φαίνεται άλλωστε και από τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Πέμπτης.

«Αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκαστικά να πάρω. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Όπου πήγαινα μου μιλούσαν για αυτόν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, για να υπογραμμίσει: «αλλά στη Βουλή πρέπει να είμαστε θεσμικοί και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε όλους. Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια και η ΝΔ έχει προσβάλλει το χώρο της Βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις».

Ο Στέφανος Κασσελάκης προφανώς εκτιμά ότι δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο του κόμματος αν έρθει σε μετωπική αντιπαράθεση με τον Παύλο Πολάκη, ενώ θα υπάρξει και τριχοτόμηση στον ΣΥΡΙΖΑ, με ουκ ολίγους συνεργάτες του να συμπορεύονται με τον «αψύ Σφακιανό»!

Εφόσον η στήλη επιβεβαιωθεί, η ζημιά για τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που είχε έως σήμερα!