Παιχνίδια Εξουσίας

Συνεργάτες Κασσελάκη: Δεν αποτελεί επιλογή του η ιδιότητα «πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Συνεργάτες Κασσελάκη: Δεν αποτελεί επιλογή του η ιδιότητα «πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» Φωτογραφία: Eurokinissi
Την έβαλε η εφημερίδα τονίζουν το... μεσημέρι συνεργάτες του. Υπογράφει ως «Στέφανος Κασσελάκης» σκέτο;

Το Dnews από το βράδυ του Σαββάτου (ΕΔΩ), αλλά και τα «Παιχνίδια Εξουσίας» από το πρωί της Κυριακής (ΕΔΩ) ανέδειξαν από το πρωί ως ένα από τα κύρια θέματα του άρθρου του Στέφανου Κασσελάκη στην εφημερίδα Documento ήταν ότι υπέγραφε ως «πρώην πρόεδρος» του ΣΥΡΙΖΑ.

Λογικό, αφού κανένας δεν το διέψευσε!

Το μεσημέρι της Κυριακής στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη διέψευσαν ότι την ιδιότητα «πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» που συνόδευε το άρθρο την είχε βάλει ο ίδιος, αλλά ότι ήταν της εφημερίδας.

Το δε Documento δημοσιεύοντας ολόκληρο το άρθρο σημειώνει: «Η ιδιότητα που συνοδεύει το άρθρο, αυτή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, αποδίδεται στον κ. Κασσελάκη από το Documento μετά τις αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δεν αποτελεί δική του επιλογή».

Είμαστε υποχρεωμένοι και εμείς, διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας, να δεχτούμε την διόρθωση, αλλά και ταυτόχρονα να αναρωτηθούμε:

-Από το αργά το μεσημέρι που κυκλοφορούν οι εφημερίδες στο κέντρο της Αθήνας έως το μεσημέρι της Κυριακής ουδείς το πρόσεξε; Ουδείς το διάβασε στο Dnews που το ανέδειξε πρώτο, αλλά και τα άλλα σάιτ που ακολούθησαν; Ή υπήρχαν αντιδράσεις από στελέχη και η ιδιότητα άλλαξε;

Σε κάθε περίπτωση, μήπως να μάθουμε επισήμως και πώς υπογράφει; Γιατί οι συνεργάτες του λένε πώς δεν υπογράφει, αλλά δεν λένε πώς υπογράφει!

ΥΓ: Προφανώς μόνο με το όνομά του: Στέφανος Κασσελάκης