Τα ρίχνουν στον ...Βαγγέλα!

Τα ρίχνουν στον ...Βαγγέλα!
Διαρροές γιατί η ΝΔ δεν μπόρεσε να εκλέξει αντιπρόεδρο στο Ευρωκοινοβούλιο με αποτέλεσμα η χώρα να είναι μακριά από τα κέντρα των αποφάσεων μετά από 22 χρόνια!

Ο Πληροφοριοδότης ανέδειξε προχτές το θέμα ότι η Ελλάδα μετά από 22 χρόνια δεν θα διαθέτει αντιπρόεδρο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Κάποιοι από το Μαξίμου, έχοντας προφανώς τη μύγα, διέρρεαν σε "νομιμόφρονες" ιστοσελίδες, πως γι΄ αυτό φταίει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που αρνήθηκε σχετική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να είναι υποψήφιος!

Σιγά παιδιά, παρα- εκτίθεστε!

Γιατί ο πρωθυπουργός δεν διαπραγματευόταν τη θέση και -αφού αρνήθηκε ο Μεϊμαράκης, να ορίσει άλλο πρόσωπο, όπως πχ την Ελίζα Βόζενμπεργκ, τον Μανόλη Κεφαλογιάννη ή όποιον άλλο επέλεγε;

Και είναι αλήθεια ότι ο Βαγγέλας δεν δέχτηκε γιατί νωρίτερα, ακούγοντας τις παραινέσεις του Μαξίμου, δεν παραιτήθηκε από υποψήφιος για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ, με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί, καθώς από τους 11 υποψηφίους εκλέγονταν δέκα και ο Μεϊμαράκης βγήκε 11ος!

Το ουκ ανδρός σαφούς να επαναλάβεις το ίδιο λάθος πιστεύουν ότι δεν το ήξερε ο συμπαθέστατος Βαγγέλας;
Και τελικά, μήπως το πρόβλημα είναι πως μετά τις ευρωεκλογές έχει μειωθεί κατά πολύ η επιρροή του πρωθυπουργού στα κέντρα των αποφάσεων; Μήπως;

Β.Σκ.