Το μπάχαλο με το μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ

Το μπάχαλο με το μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ
Μετά τα ιερά κατά Ανδρέα Παπανδρέου μπάνια του λαού, προβλέπεται να ανέβει απότομα η θερμοκρασία και θα είναι κρίμα η σπίθα από την οποία θα ανάψει η φωτιά να βρίσκεται στο ...μητρώο μελών!

Πόσα είναι τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ; ΄Οσοι ψήφισαν στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, περίπου 270.000; Ή όσοι πλήρωσαν, ως οφείλουν σύμφωνα με το καταστατικό, τη συνδρομή; Στη δεύτερη περίπτωση, ίσως δεν ξεπερνούν τις 100.000.

Το βέβαιο είναι ότι κανείς, πλην του επιτελείου Ανδρουλάκη, δεν έχει σαφή εικόνα. Οι άλλοι υποψήφιοι για την ηγεσία διαμαρτύρονται και σωστά, αλλά δεν πρόκειται να παραλάβουν το μητρώο πριν από το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

«Ούτε στην Ουγκάντα αυτά» λέει συνεργάτης υποψήφιας για την ηγεσία που θεωρεί πρωτοφανή τη συγκεκριμένη διαδικασία. Στο μεταξύ δεν έχει δοθεί απάντηση ούτε στο αίτημα της Αννας Διαμαντοπούλου για την παρουσία εθελοντών δικαστικών αντιπροσώπων στις εσωκομματικές εκλογές, ενώ δεν έχει οριστεί ημερομηνία για ντιμπέιτ προκειμένου να συμφωνηθούν και οι όροι.

Μετά τα ιερά κατά Ανδρέα Παπανδρέου μπάνια του λαού, προβλέπεται να ανέβει απότομα η θερμοκρασία στο χώρο της κεντροαριστεράς και θα είναι κρίμα η σπίθα από την οποία θα ανάψει η φωτιά να βρίσκεται στο μητρώο μελών.

Α.Σ.