Ο Πληροφοριοδότης

Η Ντένη Μαρκορά και η Νινέτα στο... φεστιβάλ της ΚΝΕ (βίντεο)

Η Ντένη Μαρκορά και η Νινέτα στο... φεστιβάλ της ΚΝΕ (βίντεο) Φωτογραφία: YOUTUBE
Μαρίνα Κουντουράτου, Μήτσος Παυλάτος και «γκαρσόνα βου» στο χιουμοριστικό βίντεο της ΚΝΕ.

Το φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι θεσμός αλλά και όπως αποδεικνύει το βίντεο, είναι και αναπόσπαστο μέρος και έμπνευση για θρυλικές ατάκες σε αγαπημένες κωμικές σειρές.

Η μοναδική Ντίνα Κώνστα ως Ντένη Μαρκορά θυμάται ένα φεστιβάλ της ΚΝΕ του 1978. «Ούτε εγώ με τη Νινέτα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ του 1978… αλλά ωραίο φεστιβάλ. Τι σουβλάκια είχαν, τι κάτι Ανατολικογερμανούς, που είχαν έρθε- καλά παιδιά έχασα το τηλέφωνό τους- τι τον Γιωργάκη τον Νταλάρα σε φιλική συμμέτοχή» λέει στο βίντεο η Ντέμι Μαρκορά.

Βέβαια δεν είναι μόνο αυτή. Στο ευφάνταστο βίντεο για το φεστιβάλ της ΚΝΕ, εμφανίζεται η «γκαρσόνα βου»- Μαρία Λεκάκη από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», η Μαρίνα Κουντουράτου που απελπισμένη στους «Δύο Ξένους» απαριθμεί στον τηλεοπτικό της κολλητό, Τόλη (Αλέξανδρο Ρήγα) το διάβασμα που χρειάστηκε να κάνει με εκείνον να της απαντά «αυτό δεν είναι εκπαίδευση, το φεστιβάλ της ΚΝΕ- Οδηγητής είναι».

Στο χιουμοριστικό βίντεο εμφανίζεται και ο Νίκος Σεργουλόπουλος ως Μήτσος Παυλάτος, από τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», που απευθυνόμενος (πάλι) στον Αλέξανδρο Ρήγα μιλάει για το φεστιβάλ της ΚΝΕ, αλλα και πλάνα από την «Τούρτα της Μαμάς» (σε σενάριο Αλέξανδροου Ρήγα επίσης).

Το βίντεο κλείνει με το σύνθημα «Γράφουμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο» για το φεστιβάλ της ΚΝΕ στις 18-19-20-21 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον.

{https://www.youtube.com/watch?v=YHN7f_xXboc}