Ο Πληροφοριοδότης

«Συστημένο» Κασσελάκη σε επιχειρηματίες

«Συστημένο» Κασσελάκη σε επιχειρηματίες
Όλα δείχνουν ότι ο Στ. Κασσελάκης είναι ηχηρά παρών για επιχειρηματικά ξεκαθαρίσματα.

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης για 18η μέρα να μην έχει κάνει κάποια δημόσια παρέμβαση αναφορικά με την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο μετά την Άρτα σήμερα βρέθηκε στην Τρίπολη εν είδει περιοδείας.

Σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς από έναν υποψήφιο αρχηγό για την ημέρα που ανακοίνωσαν υποψηφιότητα οι άλλοι δύο συνδιεκδικητές, Φάμελλος και Πολάκης, ο κ. Κασσελάκης για μία ακόμη φορά φρόντισε να εκπλήξει.

Συνέχισε τον άτυπο όρκο σιωπής και φρόντισε να τοποθετηθεί μόνο για το μέλλον της επένδυσης δύο αιολικών πάρκων στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Περιβάλλοντος Πελλοπονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του κ. Κασσελάκη, «τάχθηκε σαφέστατα υπέρ της πράσινης ανάπτυξης, αλλά κατά της άναρχης και άνευ σχεδιασμού τοποθέτησης των ανεμογεννητριών στις οποίες προχωρά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ένα σχέδιο που θα έπρεπε να ήταν φιλικό προς το περιβάλλον εξελίσσεται σε εχθρικό».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έτυχε θερμής υποδοχής από τα μέλη του Συμβουλίου και κόσμο που βρέθηκε εκεί που τον προέτρεπαν να 'αντέξει' και εύχονταν 'καλή δύναμη'», προσθέτουν από το επιτελείο του.

Μικρή λεπτομέρεια; Τα εν λόγω αιολικά πάρκα ανήκουν στα ίδια επιχειρηματικά συμφέροντα με τα οποία συγκρούστηκε μετωπικά για την συγχώνευση της Τράπεζας Αττικής με την Παγκρήτια και τη δημιουργία του πέμπτου τραπεζικού πυλώνα.

Μπορεί λοιπόν προς ώρας ο κ. Κασσελάκης να παραμένει σιωπηλός ως προς τις συζητήσεις για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ωστόσο πως είναι ηχηρά παρών για επιχειρηματικά ξεκαθαρίσματα. Εκτός βέβαια αν πρόκειται για διαβολική σύμπτωση, στις οποίες δεν πιστεύουμε...

Ν.Α.

NETWORK