Πολιτική

Φεύγει από το «Ποτάμι» και ιδρύει πολιτική κίνηση ο Χ. Θεοχάρης

Φεύγει από το «Ποτάμι» και ιδρύει πολιτική κίνηση ο Χ. Θεοχάρης Φεύγει από το «Ποτάμι» και ιδρύει πολιτική κίνηση ο Χ. Θεοχάρης
Στην ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης με τον τίτλο «Δύναμη Πολιτών» προχωρά ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και σήμερα βουλευτής του «Ποταμιού», Χάρης Θεοχάρης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» ο κ. Θεοχάρης διακινεί πεντασέλιδο κείμενο με το σύνθημα “Βγαίνουμε μπροστά για την Ελλάδα”, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

«Η βαθιά κρίση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει σε μια μεγάλη οικονομική, κοινωνική και ηθική καταστροφή, τα κροκοδείλια δάκρυα των εκπροσώπων του παλιού πολιτικού κατεστημένου, δεν είναι άλλο από ένα κρεσέντο υποκρισίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης και συνεχίζει: «Για αυτό και εμείς πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας, διαφορετικά επαγγέλματα, κοινωνικές τάξεις και ηλικίες παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας για να βάλουμε τέλος στη συνεχιζόμενη καταστροφή. Για αυτό ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ και συγκροτούμε μια αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση, τη Δύναμη Πολιτών».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Θεοχάρης εξετάζει πολύ σοβαρά να ανακοινώσει εντός των ημερών την ανεξαρτητοποίηση του.

Ήδη ο κ. Θεοχάρης καλείται για εξηγήσεις από την επιτροπή δεοντολογίας του Ποταμιού.