Πολιτική

Αλεξιάδης: Η ΝΔ «δεν διάβασε τη συνέντευξη» και βγάζει ανακοίνωση

Αλεξιάδης: Η ΝΔ «δεν διάβασε τη συνέντευξη» και βγάζει ανακοίνωση Αλεξιάδης: Η ΝΔ «δεν διάβασε τη συνέντευξη» και βγάζει ανακοίνωση
«Προκαλεί τουλάχιστον καλοκαιρινή θυμηδία η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησα στο iefimerida.gr η οποία αποδεικνύει ότι... δεν διάβασαν τη συνέντευξη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Σχετικά με την αναφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για "το πάρτι που συνεχίζουν οι φοροφυγάδες", ο κ. Αλεξιάδης καλεί την ΝΔ «να μας δείξουν, οποιαδήποτε περίοδο στη διακυβέρνησή τους, κατά την οποία να έγιναν περισσότεροι έλεγχοι ή περισσότερες δράσεις κατά της φοροδιαφυγής, από όσες έγιναν αυτή την περίοδο».

«Αντιλαμβάνομαι πως η συγγραφή του κυβερνητικού τους προγράμματός, τους απασχολεί πάρα πολύ και τους αναγκάζει να εκδίδουν δελτία Τύπου που βασίζονται σε σχόλια φιλικών τους ΜΜΕ και όχι στα πραγματικά δεδομένα», προσθέτει ο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και καταλήγοντας τονίζει:

«Καταλαβαίνω πλήρως το τι ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία στα όσα κάνει η κυβέρνηση στον τομέα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου και της διαφθοράς. Το μόνο για το οποίο μπορώ να δεσμευθώ, είναι πως στο άμεσο μέλλον θα ενοχληθούν ακόμα περισσότερο».