Πολιτική

Η Κουντουρά στο Survivor για προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού

Η Κουντουρά στο Survivor για προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού
Σε μία προσπάθεια για την τόνωση του εναλλακτικού τουρισμού η υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά αναμένεται να κάνει μια εμφάνιση έκπληξη τις επόμενες ημέρες στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου και συγκεκριμένα στο τηλεοπτικό παιχνίδι «επιβίωσης» Survivor

Ειδικότερα η κ. Κουντουρά εντός της εβδομάδας αναμένεται μετά τις επίπονες προσπάθειες για την τόνωση του τουρισμού στην χώρα και την επίτευξη νέου ιστορικού ρεκόρ για τον Ελληνικό τουρισμό να επισκεφτεί τον Άγιο Δομίνικο. Η κ Κουντουρά μετά από τις επιτυχημένες περιοδείες της προβολής της χώρας  στην Μέση Ανατολή βάζει πλώρη για Δυτικά ώστε να προσελκύσει τουρισμό από ανταγωνιστικούς προορισμούς.

 Η κ. Κουντουρά εκτός από τις επαφές που θα έχει με τους ομόλογους της έχει επιλέξει να κάνει και μια εμφάνιση «έκπληξη» στο τηλεοπτικό show «Survivor» που αυτή την στιγμή πραγματικά έχει καθηλώσει το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Η εμφάνιση Κουντουρά στο Survivor θα έχει σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Τουρισμού στόχο την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού στην χώρα μας αλλά και των ελληνικών προϊόντων αφού τα «έπαθλα» που κερδίζουν οι διαγωνιζόμενοι για την «επιβίωση» τους, είθισται να είναι αμιγώς ελληνικά.

Παράλληλα η κ. Κουντουρά θα τονίσει ότι οι ελληνικοί προορισμοί δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Όπως είναι γνωστό φέτος αναμένεται ρεκόρ αφίξεων στους ελληνικούς προορισμούς ενώ ήδη οι προ-κρατήσεις των μεγάλων ξένων τουριστικών πρακτορείων δείχνουν ήδη ότι λόγω της ασφάλειας που προσφέρει η χώρα μας, γύρω σε μια περιοχή που πλήττεται από την τρομοκρατία, θα επιφέρει μεγάλα έσοδα στο ελληνικό ΑΕΠ.

Άντε και καλή Πρωταπριλιά....