Πολιτική

Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Υπό την προεδρία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. 

Η συνεδρίαση θα γίνει  στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να πει πως την χώρα κυβερνά ένα πολιτικό οικοδόμημα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που χτίστηκε πάνω σε ψέματα, λάσπη και δημαγωγική ανευθυνότητα και το οποίο θα καταρρεύσει με τρόπο παταγώδη και εκκωφαντικό.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει στην επίθεση της κυβέρνησης στους θεσμούς και την δικαιοσύνη και αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό ότι εκτρέπει την πολιτική στον αυταρχισμό. Στο ενωτικό κάλεσμά του προς όλους τους πολίτες ο Κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει την συμβολή όλων ώστε να κλείσει ένας κύκλος πολιτικής τοξικότητας με μία ισχυρή πολιτική αλλαγή που θα φέρει την χώρα ξανά στην κανονικότητα, τις μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη για να δημιουργηθούν τάχιστα θέσεις εργασίας.

Αναφορά αναμένεται να κάνει και στις δημοσκοπήσεις ζητώντας από όλους , πέρα από την εικόνα που παρουσιάζουν, να δείξουν προσήλωση στην σκληρή δουλειά ώστε να δημιουργηθεί μία πλατιά συμμαχία. Εκεί θα μιλήσει και για την αναβάθμιση του στελεχιακού δυναμικού με σεμινάρια και επιμορφωτικές δράσεις καθώς και για την σταδιακή παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ.