Πολιτική

Σε απολογία καλεί η ΝΔ τον Δήμαρχο Άργους -Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο

Σε απολογία καλεί η ΝΔ τον Δήμαρχο Άργους -Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο
Σε απολογία κλήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Δήμαρχος, που είναι μέλος του ανώτατου συλλογικού οργάνου της ΝΔ, είχε σχολιάσει σε ανάρτηση στο facebook σχετικά με τον ξυλοδαρμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη: "Αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ". Το εν λόγω σχόλιο αφαιρέθηκε στη συνέχεια.

Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών απέδωσε το σχόλιο σε συνεργάτη που διαχειρίζεται την προσωπική του σελίδα, έχει εκδόσει ανακοίνωση όπου καταδικάζει ρητά την επίθεση σε Μπουτάρη:

"Λυπάμαι ιδιαιτέρως για το ατυχές συμβάν και δηλώνω πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις οι οποίες πλήττουν την δημοκρατία και εντείνουν τον τραμπουκισμό και τη βία. Καταδικάζω ρητά και κατηγορηματικά την επίθεση προς το πρόσωπο του κ.Μπουτάρη και τονίζω πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να επιβάλλει την άποψη του με την βία. H κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να βαφτίζει ως ακτιβιστές όλους εκείνους που λειτουργούν με τέτοιους απαράδεκτους τρόπους και οι οποίοι αποτελούν κάκιστο παράδειγμα για την κοινωνία."