Πολιτική

Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Μητσοτάκης - Έφτασε λίγο πριν τις 11

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης έφτασε λίγο πριν από τις 11 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Αναστάσιος Τζήκας, ενώ τον συνόδευαν στελέχη και βουλευτές.

Ο κ. Τζήκας παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ, η οποία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το 2026. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο ανάπλασης και είπε ότι αυτό θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη διεθνή έκθεση και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

DETH79

Στην αρχή της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι κι όταν οι φωτορεπόρτερ του ζήτησαν να κοιτάξει από την άλλη πλευρά για να τραβήξουν φωτογραφίες ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά».

deth607

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης του εκθεσιακού φορέα και εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.

deth781

"Μπορούμε" είναι το βασικό μήνυμα της παρουσίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην φετινή 83η ΔΕΘ.

deth45

"Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής" εξηγούν πηγές της ΝΔ στο Αθηναϊκό Πρακτορείο και προσθέτουν: "Γιατί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και το όραμα και το σχέδιο να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας".

deth56

Όπως αναφέρουν, έξι θα είναι οι κεντρικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο πρόεδρος της ΝΔ: Η οικονομία, οι θεσμοί, η ασφάλεια, η παιδεία, η διεθνής παρουσία της χώρας και η ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών. Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

deth081

NETWORK