Πολιτική

Θερμό επεισόδιο Κοτζιά - Ράπτη για τα «μάτια» του Καμμένου

Θερμό επεισόδιο Κοτζιά - Ράπτη για τα «μάτια» του Καμμένου
Τα ευτράπελα στη Βουλή δεν σταματούν. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ενός θερμού επεισοδίου ήταν η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη και ο Νίκος Κοτζιάς.

Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, ο Νίκος Κοτζιάς αποχώρησε από την αίθουσα της Ομομέλειας και κατευθύνθηκε προς το καφενείο της Βουλής. 

Εκεί, όπως είναι φυσικό οι τηλεοράσεις μεταδίδουν τη συνεδρίαση. 

Τότε ένας αστυνομικός δυνάμωσε την ένταση της τηλεόρασης, με τον Νίκο Κοτζιά να επιτίθεται λεκτικά και να του ζητά να την χαμηλώσει επισήμαινοντας του μάλιστα πως το καφενείο της Βουλής είναι ένας χώρος για τους βουλευτές και πως δεν είχε κανένα δικαίωμα να προβεί σε αυτήν την πράξη. 

Η Έλενα Ράπτη, λοιπόν, υποστήριξε τον αστυνομικό απαντώντας στον κ. Κοτζιά πως εκείνη του ζήτησε να δυναμώσει την ένταση για να ακούσει καλύτερα την ομιλία του Πάνου Καμμένου. 

Ο Νίκος Κοτζιάς και πάλι, ζήτησε από τη βουλευτή της ΝΔ να χαμηλώσει την ένταση λέγοντας της χαρακτηριστικά «Δεν μπορώ να τον ακούω». 

Εκείνη φυσικά δεν τον άκουσε επισημαίνοντας του πως το καφενείο της Βουλής έχει τηλεοράσεις για να ενημερώνονται οι βουλευτές. 

Εν τέλει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αποχώρησε από τον χώρο.